dziobolek Napisano 2 Grudnia 2014 Napisano 2 Grudnia 2014 ...a na liczniku mam tyle ile kolo nakrecilo. Ja na smartfonie też - nie generalizujmy
Selvan82 Napisano 2 Grudnia 2014 Napisano 2 Grudnia 2014 IMHO problem apek jest właśnie "różnorodność" w dokładności Tak z ciekawości mógłbyś podać te Twoim zdaniem "dokładne" na które zmieniłeś ? Chętnie je poznam
Selvan82 Napisano 2 Grudnia 2014 Napisano 2 Grudnia 2014 Runtastic Mountain Bike PRO Rozumiem, że do każdej dyscypliny sportu jaką uprawiam muszę ściągnąć osobną aplikację? Osobno bieganie, jazda po szosie i rowerze górskim? Do tego potwierdzasz, że jest dokładna więc jeśli pojadę w teren z Garminem+licznik to wyniki dystansu wyjdą te same (Albo przynajmniej bardzo mocno zbliżone)? Nie omieszkam tego sprawdzić ale co do wyniku to i tak się domyślam. A tutaj taki krótki humorystyczny artykuł osoby, która pisała o GPS pracę magisterską. http://www.bieganiewsieci.pl/2013/07/30/gps-gupi-pomiar-sofistyczny/ Dodam też do tego informację, że moja praca jest ściśle związana z oprogramowaniem i obsługą programów GPS więc o "dokładności" pomiaru mam jakieś małe pojęcie (szczególnie w warunkach miejskich)
Ziemko Napisano 2 Grudnia 2014 Napisano 2 Grudnia 2014 Niekoniecznie. Jest apka Runtastic PRO, która ma te same funkcje co Endo. Ale nie korzystam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.