malenstwo Napisano 13 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Cześć Mam do wyboru obręcze DARTMOOR VooDoo, Alexrims Dh19 lub Ace18 w dość podobnej cenie. Które z nich wybrać do jazdy zarówno po mieście jak i po lesie? Pozdrawiam Asia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 13 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 ja mam DH 19 i po 2400km wszystko jest ok, minimalne bicie może 0,5mm sie utrzymuje, ale było takie od początku bo koleś cos nie bardzo sie postarał jak koła zaplatał. Ogólnie daje im w kość w górach, po kamieniach, korzeniach i nic im nie ma, także polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fylyp Napisano 13 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 katalogowo: DH19 - 529g ACE18 - 460 g VooDoo - 600 g Wszystkie 3 komory. Dartmoora VooDoo sam posiadam w rowerze do skoków na przodzie. Wytrzymuje wiele, lekkie bicie złapała po nieudanym 360. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malenstwo Napisano 13 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Dzieki za odpowiedź. Chyba jednak zdecyduje sie na któregoś Alexa ale ta VooDoo tez mi chodzi po głowie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fylyp Napisano 13 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Voodoo jest raczej lekką obręczą do grawitacyjnego rowerku. Dh19 od Ace18 różni sie też bokiem pod V-ke obrabianym CNC. Zapewnia to lepsze hamowanie. Bok CNC ma też Dartmoor. Pewnie nie jesteś ciężką osobą więc jeśli używasz tarcz, weź obręcz lżejszą czyli ACE18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malenstwo Napisano 13 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Mam V-ki i chyba przy nich zostane wiec albo VooDoo albo DH19 raczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.