Mod Team IvanMTB Napisano 5 Grudnia 2014 Mod Team Napisano 5 Grudnia 2014 Jedna para, czyli jedno łaczenie to 200-250 funia. Czyli dodajesz do projektu 1000 ziko na dzieńdobry Poza tym pomysł git, ale już tutaj wałkowany.. Kolega bardzo niewieście ma podejście do rowerów i musi wstrzelić się w odpowiedni kolor Szacunek... I.
Rysz Napisano 6 Grudnia 2014 Napisano 6 Grudnia 2014 LOL!!! Jeśli już, to masz Kuchenkę. Cooker to kuchenka, kucharz to Cook... Nie o 'kuchennego' kucharza mi chodzilo
pixar Napisano 6 Grudnia 2014 Autor Napisano 6 Grudnia 2014 Kolega bardzo niewieście ma podejście do rowerów i musi wstrzelić się w odpowiedni kolor Ha ha ha, bardzo podoba mi się ten pojazd, browar dla Ciebie Ivan Wychodzę z takiego założenia, że jak mam kochać swoją maszynę, to musi mi się ona również podobać, bo inaczej ta miłość będzie z jakimś ale...Dlatego też łatwiej mi przeboleć czerwień, czy też czerń na ramie, niż kolor...hmmm powiedzmy mocno fantazyjny Z reszta wszystko to rzecz gustu Przyjmuję dwa scenariusze działania: 1. Kupujemy jakiegoś ładnego, niedrogiego, grubo poniżej zakładanej maksymalnej kwoty gotowca i z czasem wymieniamy szpeje, sprawdzamy, czy mi to pasuje, poszerzam swoja wiedzę, odczucia, nabieram doświadczenia i po pewnym czasie decyduje się na składanie czegoś na customowej ramie. 2. Ponosi mnie fantazja. Robimy ramkę na zamówienie i skręcamy maszynę z tego co mi przyjdzie do głowy na chwile obecną, a kwota rośnie powyżej zakładanego budżetu Ot taki porosty dylemat W tym pierwszym wariancie skłaniam się ku Wtyczce 3, jest ładnie, jest jakaś tam baza i jest tanio, bo poniżej 4 tysi, Wtyczka 5, to już inne szpeje i inna półka cenowa, tylko, że w tej półce cenowej wolałbym robić już wszystko pod siebie, bo w tym kuuupa funu musi być a nóż widelec zachce Ci się zabłysnąć na Paprykarzu ? jak już będę miał czym i z czym w głowie to kto wie, kto wie
Mod Team IvanMTB Napisano 6 Grudnia 2014 Mod Team Napisano 6 Grudnia 2014 Ot taki porosty dylemat Rzuć monetą Bronka spijesz sam, bo ja nietrunkowy jestem. Ale jakimś odrdzewiaczem lub zieloną herbatą nie pogardzę. Szacunek... I.
pixar Napisano 11 Grudnia 2014 Autor Napisano 11 Grudnia 2014 Coraz bardziej przekonuje się do nietypowych kolorków ramy i coraz większą chrapkę mam na Verenti Substance...i juz bym go zamawiał, już bym go kupił, gdyby nie to, ze dostępny jest tylko rozmiar S . Za 600 funcików i z takimi komponentami to naprawdę dobra oferta, ale cóż chyba pozostaje mi czekać na modele z 2015 roku. Panowie, gdyby Wam cos jeszcze na myśl przyszło to kłaniam się w pas prosząc o pomoc.
pixar Napisano 17 Grudnia 2014 Autor Napisano 17 Grudnia 2014 Mam jeszcze pytanko, czy Wyspiarze mają jeszcze jakieś marki typu Cotic, które robią stalowce w jakichś przyzwoitych pieniądzach ? Przekonuję się też do modelu Escapade, ale niestety już jest ciężko z dostępnością, więc chyba przygotowują się z modelami na następny rok...cóż pozostaje czekać na kolekcje 2015. Nie śpieszy mi się, aż tak bardzo, ponieważ zakup planuję dopiero na koniec lutego/początek marca, ale już robię rozeznanie. Jeszcze jedno...jak jest z popularnością stalowców w Dojczlandzie ? Mają jakieś ciekawe oferty, czy ograniczyć poszukiwania tylko do GB i USA ? W których krajach ewentualnie warto jeszcze szukać rowerów na stalowych ramach ?
Mod Team adamos Napisano 17 Grudnia 2014 Mod Team Napisano 17 Grudnia 2014 lutego/początek marca, No to na Escapade poczekasz przynajmniej do kwietnia. Przynajmniej tak ostatnio przedstawiała się sytuacja. czy Wyspiarze mają jeszcze jakieś marki typu Cotic, które robią stalowce w jakichś przyzwoitych pieniądzach Poza już wymienionymi w temacie, to obawiam się że reszta może pozostawać poza Twoim budżetem. jak jest z popularnością stalowców w Dojczlandzie ? Mają jakieś ciekawe oferty, czy ograniczyć poszukiwania tylko do GB i USA ? W których krajach ewentualnie warto jeszcze szukać rowerów na stalowych ramach ? Masz czas do marca, więć googlaj, googlaj i jeszcze raz googlaj. A nóż-widelec trafisz jakąś okazję lub coś nowego, fajnego. Poza tym masz już wspomniane "stalowe" wątki: fatowo-monsterowo-przełajowy, rometowy i jeszcze kilka innych w podobnej tematyce. A więc przeglądarka w ruch. Przecież nikt na forum nie będzie za Ciebie szukał Twojego wymarzonego roweru.
artoor Napisano 18 Grudnia 2014 Napisano 18 Grudnia 2014 Stalówki u Niemców są popularne i producentów jest w bród. Jedni robią tylko górskie, inni miejskie, szosowe, wędrówkowe czy jakie tam chcesz. Jakby Ci się chciało przekopywać, to poniżej lista 2R Agresti Aiolos AT-Conception Backes BBF Bella Ciao bellitanner Bendixen Bergmeister Big Forest Blitzrad Bombtrack Böttcher Brave Classics BRB Calenberger Radkultur Campus Checker Pig Cicli Berlinetta Cityslik Compact-Tandem Crema Cubetto Cuddlebike Cycloholic Da Silva Deginder Dietmar Hertel Düsselrad Einhorn Eisenherz Feine Velos Fixiestube Fliehkraft Froschrad Gabriel Garage 271 Gebla Germans Cycles Gesta Goldsprint Guylaine Hardo Wagner Hartje Hercules Herkelmann Højmark i:SY Indienrad Intec Kemper Krabo Kropfhammer Krüger Langenberg Le Canard Leafcycles LoVelo Maferro Marschall MaxCycles Meißner Merileth Meyer Mika Amaro Monk Cycles Montecruz Muffengang My Own Bike Nöll Norwid Ostrad Paripa Pasculli Patria Pedalpower Pedersen Pelagro Peter Green Poison Portus Pure Bros Pyttel Quitmann Rad-Spannerei Radkutsche Rennstahl Retrocycle Retrovelo Rheinfels Riccorsa Rossborn Rotor Sattelfest Savine Schauff SeLi Rahmenbau Simon Snake Standert Stereobikes Studio Brisant Subtil Südstern Suicycle Sven Krautscheid Tannenwald The New Cyclist Thomas Veidt Totem Bikes Tout Terrain Troica Union Unique Urbike Used Utopia Vandeyk Vegerad Velocista Veloheld Velomanufaktur Velotraum VeloV Vogel VSF Fahrradmanufaktur Weltrad Wiesmann Wittich WM Trading Wunschrad Zircone Zweyrad
Mod Team adamos Napisano 18 Grudnia 2014 Mod Team Napisano 18 Grudnia 2014 LOL! Nieźle Koledze doyebałeś artoor.
RafalxM Napisano 18 Grudnia 2014 Napisano 18 Grudnia 2014 nie tylko jemu....siedzem i paczem , nocka z bani
Mod Team IvanMTB Napisano 18 Grudnia 2014 Mod Team Napisano 18 Grudnia 2014 To ja jeszcze od siebie dorzucę listkę z JuKejowa... Ale taki robotny jak artooro to ja nie jezdem, takze macie tylko linkacza do stronki http://www.framebuilding.com/custom_uk_bicycle_framebuilders.htm Szacunek... I.
artoor Napisano 19 Grudnia 2014 Napisano 19 Grudnia 2014 Ivanie - nie "robotny", tylko leniwy, bo nie chciało mi się odsiewać plew. Adamosie - nie "doyeb" tylko "poszerzyłeś horyzonty". Rafale - ani trochę Ci nie wierzę.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.