thomasz Napisano 28 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Taki oto przełaj Romet szykuje na 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poochaty Napisano 28 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Dobrze widzę, że na vbrake'ach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 28 Listopada 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Obreczowki, alus, brak jednobiegania... Jestem 3x NIE ... No ale git ze cus sie zadziewa... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
realkrzysiek Napisano 28 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Hm, wyprzedaż, albo inaczej, wietrzenie magazynów w chińskich fabrykach i już tarczy nie będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomasz Napisano 28 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 z mojej strony wygląda to b. kiepsko. Nawet nie postarali się o węglowy wideł gdyby całość była w stali, to można by było zawiesić oko... a tak... kolejny mizerny wypust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 28 Listopada 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Takie pytanie: gdzie zes tego Romka wygmeral thomasz? Na jakims szajsbuku czy na stronce tinternetowej? Bo moze by im tak nawrzucac troche? Od gamoniuow, brakorobow i lazeg wyzwac, leniwych kopistow I bioracych gotowce paprakow? Mala akcja pod tytulem "Zyebka dla Rometa. Moze co z tego bedzie...?" Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomasz Napisano 28 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 na szajsbooku.... Po ich szybkiej i dumnej odpowiedzi, że całość to alu, odsmarowałem im z kulturą i od tej pory echo A tak na serio... co za gamonie tam siedzą, to nie mam pojęcia. Na dodatek ich tekst mnie rozwalił: "nasz dział rozwoju produktu jest już gotowy do sezonu wyścigów przełajowych na prototypie 2016" dżizas... mogliby się tu zalogować, przeczytać Wasze stalowe wątki i może nabrali by trochę oleju do głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 28 Listopada 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Kurtka... Az chyba specjalnie sobie konto na szjsbuku zaloze, zeby im nawrzucac za tego sztrucla Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 28 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 No co wy? Przecież to będzie budżetówka po całości. A wy tu o stali, biegach i głupocie. Chociaż cytat z popularnego serwisu społecznościowego sugeruje poziom językowy ośmiolatka... Tu ewentualne komentarze o braku oleju bardziej na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomasz Napisano 28 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Jasne... tak samo jak budżetowa jest ich nowa alu szosa. Obym się mylił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panSocjolog Napisano 28 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Hahahahahahahahahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 28 Listopada 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Budzetowo, czyli pewnie ze 3 kolcki Ciekawe, ze pojecie budzetowosci zmienia sie wraz z polozeniem wzgledem Atlantyku. Rowniez okazuje sie ze za onym w budzetowce mozna miec stal, tarcze i jakies normalne STI... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 28 Listopada 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Ręce opadają. Ja już nie raz i nie dwa do nich pisałem, w sprawie wznowienia stalowego Romka, ewentualnie żeby pomyśleli o jakiejś stalówce pod inter-kiszkę/stalowej przełajce czy innym podobnym, przytaczając wątki i inne argumenty.Poza "być może", "pomyślimy", "nie wiemy" niczego innego się nie doczekałem. No ale może jakby wspólnymi siłami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 28 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 co za kibel...:/ jedyne czego nie spaprali to dali , tak mnie się zdaje, główkę 1 1/8" .....ale zaraz...w sumie nic innego nie mogli dać, w zasadzie inna byłaby zupełnie bezsensu... no dobra, mogą chociaż w folderach reklamowych napisać: będzie Ci łatwiej znaleźć widelec pod tarcze , wszyscy Twoi kumple na 1" będą Ci zazdrościć 3x kibel .... Peregrine by skopiowali , a nie jakieś pierdoły robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
realkrzysiek Napisano 28 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Problem chyba jednak tkwi w tym, że oni nie mają fabryk w Europie i stworzenie roweru na stali to abstrakcja, a chińskim fabrykom zapewne nie chce się robić w konkretnych kosztach nic poza aluminium. Fabryki w Europie to też dużo większe koszty i rowerek za kilka tysięcy nie będzie schodził, bo wybredny kowalski jest tumanem kompletnie nie mającym pojęcia dlaczego stalowy rower jest dwa razy droższy. Sorry, ale takie są realia rynkowe. Szkoda, bo sam chętnie nabyłbym Romka. Ja się tylko czepiam hamulców, bo o reszcie nawet nie będę marzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 28 Listopada 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 (edytowane) Romet to nie jest mały producent. Z pewnością coś tam może w Kitaju zdziałać. Zapewne więcej, niż taki dajmy na to NS Bikes, który cieszy się niesłabnącą popularnością. Szkoda tylko, że nie w naszym kraju...Duże grono (i to nie małych) producentów zamawia swoje stalowe ramy w Chinach i na Taiwanie.A Romet po prostu celuje w inną grupę odbiorów i idzie przy tym po najmniejszej linii oporu.Tyle w temacie. Edytowane 28 Listopada 2014 przez adamos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panSocjolog Napisano 28 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Hyhy, ale im robimy trzodę na fejsie stworzenie roweru na stali to abstrakcja, a chińskim fabrykom zapewne nie chce się robić w konkretnych kosztach nic poza aluminium. e tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
realkrzysiek Napisano 28 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 idzie przy tym po najmniejszej linii oporu. Tyle w temacie. Dokładnie. Szkoda, ale też strzał w kolano ze strony marketingowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomasz Napisano 28 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 żeśta im kubeł zimniej wody na beret wylali. Prezes podsumował po prezesowsku. Oby zrozumieli przekaz. Skoro czesi mogą to czemu nie PL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 28 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Powitoł Skrzywieni bardzo dobrymi (i zwykle droooogimi) przykładami jesteście a patrząc jako niezainteresowany za bardzo przełajkami powiem, że całkiem zgrabnie wyglądający rower (szczególnie zaokrąglona górrurka mi się widzi). Faktycznie wtopa z tymi V-kami i prowadzeniem linek, i mógłby mieć mocowania do bagażników/błotników (wiem, rower nie do długodystansowych wojaży, ale czemu nie zrobić go bardziej uniwersalnym). Ale poza tym: naprawdę mi się podoba, nawet kolor mi pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selvan82 Napisano 28 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Tak mnie to zaciekawiło, że aż na fejsa wejdę poczytać te pomyje... W sferze stalówek to chyba przy Romecie nie ma co marzyć, made in china klepie po najmniejszej linii oporu tutaj to chyba jedynym ratunkiem byłby jakiś rodzimy hand made dla wybrańców.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 28 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Powitol Kumotrowie, proszę was: "po linii najmniejszego oporu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 28 Listopada 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 (edytowane) Skrzywieni bardzo dobrymi (i zwykle droooogimi) przykładami jesteście a patrząc jako niezainteresowany za bardzo przełajkami powiem, że całkiem zgrabnie wyglądający rower (szczególnie zaokrąglona górrurka mi się widzi). Faktycznie wtopa z tymi V-kami i prowadzeniem linek, i mógłby mieć mocowania do bagażników/błotników (wiem, rower nie do długodystansowych wojaży, ale czemu nie zrobić go bardziej uniwersalnym). Ale poza tym: naprawdę mi się podoba, nawet kolor mi pasuje Sorry porcelanoway, ale ja blisko dwa sezony temu kupiłem przełajkę (która była modelem jeszcze z poprzedniego roku), angielskiego producenta z tarczowymi hamulcami, otworami montażowymi pod błotniki i bagażnik, węglowym widelcem, taperowaną główką, szlifowanymi spawami i porządnymi kołami, i to w cenie lub niewiele wyższej, od tej którą zapewne zaproponuje megaodkrywczy Dział Rozwoju Produktu firmy Romet, za ten pożal się Boże rower (ponoć nawet gotów do wyścigów ). Rowerowy zaścianek. I tyle. Edytowane 28 Listopada 2014 przez adamos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 28 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 i materiał ramy/widła też cacy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 28 Listopada 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Jestem antyszajsbukowy, ale wrzućcie linkacza... Niech się Mój Wewnętrzny Troll pożywi zyebkami Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi