Skocz do zawartości

[kask] UVEX I-VO 2014

Gooner98

Rekomendowane odpowiedzi

Co sądzicie o kasku UVEX I-VO 2014? Czy nadawałby się na szosę? Jeżdżę teraz głównie w lesie ale zamierzam też więcej kilometrów pokonywać na szosie. Daszek można odczepić w razie czego. I jak według was wygląda się w takim kasku MTB na szosie? Czy to nie jest lekko zabawne? Bo i takimi opiniami się spotkałem. Jednak chciałbym się czegoś dowiedzieć od bardziej obeznanych osób.

http://www.bikesalon.pl/kask-rowerowy-uvex-i-vo-2014-czarny?gclid=CLT1gamancICFVDHtAodBwoAOg

Wydaje mi się, że musisz zadać sobie jedno podstawowe pytanie. Czy chcesz jeździć, czy wskakujesz na szosę by się polansować. Po za tym dzisiaj wiele kasków dedykowanych jest na szosę jak i mtb więc dla większości którzy zobaczą Cię w nim na ulicy jest to nie do rozróznienia a jeżi zauważy Cię pro raider jeśli mogę to tak nazwać, doceni to, że w ogóle masz na głowie kask. A ten kask moim zdaniem będzie wyglądał dobrze zarówno na szosie jak i w terenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...