mast6er Napisano 28 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 cześć moje formuly oro K18 nadają sie do remontu (swoje popracowały)...:-) koszty wymiany częśći są spore wiec zastanawiam sie nad zakupem nowych...proszę o poradę co zakupic do parametrów: tarcze avid hsx 180 waga z plecakiem około 90kg planowany w 2015 transalp wiec na długich zjazdach popracują mocno i chce ich być pewny... w miare lekkie szczególnie proszę o opinie posiadaczy xtr oraz magury mt6/8 inne opinie też chętnie poznam... dzięki za merytoryczne wiadomosci - Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
severian Napisano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Mam XT 785 na metalicznych klockach i nie polecam ich na wyprawę w alpy Fabryczne klocki nie nadają się do jazdy w deszczu, a nawet w letnim kapuśniaczku.Na ten sezon założę unex'y thermo cośtam i będzie moc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szybkilopez Napisano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Jak xtr-y to trail M988 ciut droższe od zwykłych, ale lepiej się spisują no i jest moc mam podobną wagę z plecakiem więc przetestowałem. Były avidy, hayesy, i jak na razie wygrywają xtr-y. Banalne odpowietrzanie i regulacja zacisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Zee lub hayes prime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.