SaimON Napisano 27 Listopada 2014 Napisano 27 Listopada 2014 Siemka Naszło mnie takie dość pytanie na przyszłość ale czekam na rzetelne odpowiedzi. Chcę sprzedać swoje Avidy Code (nie lubię avida, ten luz na klamce i koszta odpowietrzania) i kupić jakieś tańsze a też dobre hamulce. Mam 100kg, śmigam czasem we FR i ciężko dość mnie wyhamować. Jeżdżę na tarczach Freezer 180mm przód i tył no i tu nasuwa się pytanie: Jaki komplet hamulców polecicie do 450zł (bez tarcz) tak aby wyhamowały na luzie moje 100kg i były niezawodne? Jestem nastawiony na Shimano ale słucham propozycji. PS: Nie wiecie ile mogę wołać za Code do lekkiego odpowietrzenia, klocki 80% cały komplet? Pozdrawiam serdecznie
Mod Team Maniak Napisano 27 Listopada 2014 Mod Team Napisano 27 Listopada 2014 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.