krystiancross Napisano 27 Listopada 2014 Napisano 27 Listopada 2014 Witam. Poszukuje tulejek i podkładki do piasty Scott QR 20 mm. Moje posiadają zbyt duże luzy (chyba się wytarły). Może ktoś kiedyś też miał z tym problem i mógł by mi jakoś doradzić ?
Mod Team mrmorty Napisano 27 Listopada 2014 Mod Team Napisano 27 Listopada 2014 rozwiązanie to zaufany tokarz który ma maksimum jedną lewą rękę
krystiancross Napisano 27 Listopada 2014 Autor Napisano 27 Listopada 2014 Nie wiem czy mnie Pan zrozumiał, chodzi mi o to (zdjęcie) http://twomark.pl/piasta-przod-specialized-20mm,p,19214 Być może po prostu źle to nazwałem. Wydaje mi się, że to wszystko zaczęło się od odkręcającej się osi i gdy się odkręciła, od skoków po prostu tulejki się nadzwyczajnie wytarły. Niestety szukałem w internecie i owych nie znalazłem, a nie chcę zmieniać piasty z tego powodu.
Rulez Napisano 27 Listopada 2014 Napisano 27 Listopada 2014 Żeby kupić te tulejki trzeba znać producenta piasty (nie jest nim Scott) ale nawet producent nie musi sprzedawać samych tulejek. Jak napisał "mrmorty" - można to załatwić z tokarzem.
krystiancross Napisano 27 Listopada 2014 Autor Napisano 27 Listopada 2014 Okej w takim razie dziękuję za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.