Skocz do zawartości

[ad absurdum] czyli najbardziej absurdalne twierdzenia z jakimi się spotkaliście! - cz.2

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja dziś się dowiedziałem że Specialized to marka holenderska :D I to od samej tępej żony szefa w rowerowym...

Następnie przyszedl klient poszukujący przerzutek shimano do xxx złotych komplet , zaproponowałem mu więc Deore po wstępnym wywiadzie na ile rzędów itp . Pan twierdził że co go obchodzi jakieś deore czy inne alivio i że on chce shimano...

Napisano

I to od samej tępej żony szefa w rowerowym...

niech to dotrze do tej żony to jeszcze sam potwierdzisz, że Speca założyli Holendrzy ;) 

Napisano

że Speca założyli Holendrzy

Chcielibyście widzieć minę ludzi, którzy słyszą, że Scott robi rowery w Kambodży, Malezji i innych "dziwnie" brzmiących państwach :D
Napisano

Ja dziś się dowiedziałem że Specialized to marka holenderska :D I to od samej tępej żony szefa w rowerowym...

Następnie przyszedl klient poszukujący przerzutek shimano do xxx złotych komplet , zaproponowałem mu więc Deore po wstępnym wywiadzie na ile rzędów itp . Pan twierdził że co go obchodzi jakieś deore czy inne alivio i że on chce shimano...

może z Gujany? Holenderskiej?

http://allegro.pl/originalny-rower-szosowy-gazelle-plock-i5103127553.html

Opisy ma dobre  :teehee: "Się domyślaj co to bo ja mam to w dupie" 

Cena też lekko nie ta.

no ale to gazelle formula

a to jest w cenie

Napisano

Trzeba było dać mu SISa z napisem Shimano i by się cieszył :) nie no wiadomo, trzeba delikatnie wytłumaczyć żeby klient wrócił kiedyś...

Oczywiście ładnie wytłumaczyłem jak sprawa wygląda :)

Napisano

Od dawna wiadomo że im więcej tym lepiej  :laugh:  :laugh:  :laugh: , a czego więcej to już nie ma znaczenia... taka już nasza natura.

Napisano

Zastanawiam co też takiego jest "bardziej wytrzymałe i lżejsze" gdy jest aluminiowe. Może chodzi o hamulce, wtedy rzeczywiście lepiej jak ramiona fałek w teskokeszu są aluminiowe, a nie tradycyjnie plasticzane :P

Napisano

Też jestem ciekawy co znajduje sie wyżej. Z kiedy ta gazetka? Przejrzałem aktualne na stronie tesco i nic takiego nie znalazłem.

Napisano

hehe, zajżyjcie na stronę 9 tejże gazetki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...