jasinski21444 Napisano 24 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Ja dziś się dowiedziałem że Specialized to marka holenderska I to od samej tępej żony szefa w rowerowym... Następnie przyszedl klient poszukujący przerzutek shimano do xxx złotych komplet , zaproponowałem mu więc Deore po wstępnym wywiadzie na ile rzędów itp . Pan twierdził że co go obchodzi jakieś deore czy inne alivio i że on chce shimano... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 24 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Trzeba było dać mu SISa z napisem Shimano i by się cieszył nie no wiadomo, trzeba delikatnie wytłumaczyć żeby klient wrócił kiedyś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom650b Napisano 24 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 albo TX'a sprzedać jako XT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabZIRO Napisano 24 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 I to od samej tępej żony szefa w rowerowym... niech to dotrze do tej żony to jeszcze sam potwierdzisz, że Speca założyli Holendrzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukeps Napisano 25 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 że Speca założyli Holendrzy Chcielibyście widzieć minę ludzi, którzy słyszą, że Scott robi rowery w Kambodży, Malezji i innych "dziwnie" brzmiących państwach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 25 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Ja dziś się dowiedziałem że Specialized to marka holenderska I to od samej tępej żony szefa w rowerowym... Następnie przyszedl klient poszukujący przerzutek shimano do xxx złotych komplet , zaproponowałem mu więc Deore po wstępnym wywiadzie na ile rzędów itp . Pan twierdził że co go obchodzi jakieś deore czy inne alivio i że on chce shimano... może z Gujany? Holenderskiej? http://allegro.pl/originalny-rower-szosowy-gazelle-plock-i5103127553.html Opisy ma dobre "Się domyślaj co to bo ja mam to w dupie" Cena też lekko nie ta. no ale to gazelle formula a to jest w cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 25 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Trzeba było dać mu SISa z napisem Shimano i by się cieszył nie no wiadomo, trzeba delikatnie wytłumaczyć żeby klient wrócił kiedyś... Oczywiście ładnie wytłumaczyłem jak sprawa wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabZIRO Napisano 25 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 a czy to się kwalifikuje ob absurd? https://www.facebook.com/video.php?v=10152604643862647 Dla mnie to jest dziwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 4 Marca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 "...they see me rollin', they hatin'..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copone Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Ktoś musi mieć niezłe hemoroidy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Zastanawiające. Te klamki, Boże... Kierownica obstawiam że od glebogryzarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Kierownica w stylu "suche pachy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 4 Marca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marudaXL Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 a czy to się kwalifikuje ob absurd? https://www.facebook.com/video.php?v=10152604643862647 Dla mnie to jest dziwne. Może ktoś nie lubi, jak mu w oczy wieje? Ale gdyby tak przez przełożenie jakiejś wajchy panowie zamienili się rolami i pojechali w przeciwnym kierunku (jak stary tramwaj) to dopiero byłoby coś! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawkon13 Napisano 7 Marca 2015 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Gazetka Tesco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copone Napisano 7 Marca 2015 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Jazda na pięć kaset to musi być wypas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GREEQ Napisano 7 Marca 2015 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Od dawna wiadomo że im więcej tym lepiej , a czego więcej to już nie ma znaczenia... taka już nasza natura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 7 Marca 2015 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 A co jest wyżej, bo ciekawi mnie to pękanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Venec Napisano 7 Marca 2015 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Pewnie spece dissują stalówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 7 Marca 2015 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Zastanawiam co też takiego jest "bardziej wytrzymałe i lżejsze" gdy jest aluminiowe. Może chodzi o hamulce, wtedy rzeczywiście lepiej jak ramiona fałek w teskokeszu są aluminiowe, a nie tradycyjnie plasticzane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tofi Napisano 7 Marca 2015 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Też jestem ciekawy co znajduje sie wyżej. Z kiedy ta gazetka? Przejrzałem aktualne na stronie tesco i nic takiego nie znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 7 Marca 2015 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 http://www.tesco.pl/promocje/gazetki/53-katalog/wloclawek-ul-kruszynska-17-27/swf#/7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Marca 2015 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 hehe, zajżyjcie na stronę 9 tejże gazetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tofi Napisano 7 Marca 2015 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 chyba znalazłem klejny absurd - przy 29'' jest darmowe ubezpieczenie - ktoś wie od czego kradzieży? OC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.