adamusss Napisano 26 Listopada 2014 Napisano 26 Listopada 2014 Witam. Mam problem z licznikiem, mianowicie ułamał mi się przycisk dolny do zmieniania trybów i nie mam pomysłu na razie jak temu zaradzić. Czy macie może jakieś pomysły? na razie radzę sobie w ten niezbyt praktyczny sposób...zapałką...
Staszek60 Napisano 26 Listopada 2014 Napisano 26 Listopada 2014 Ja niestety dostałem ten licznik z wszystkimi oberwanymi przyciskami. Pozostała mi wykałaczka . Niestety zupełnie nie wiem czy pierwszy lepszy deszcz mi licznika nie wykończy
Gość Napisano 26 Listopada 2014 Napisano 26 Listopada 2014 Jutro zobacze do woreczka co mi z niego zostalo, o ile niezapomne....
Gość Napisano 27 Listopada 2014 Napisano 27 Listopada 2014 Przekopalem wlasnie caly warsztat i nie ma, albo gdzies wbilem, albo wyrzucilem.
rzezniol Napisano 27 Listopada 2014 Napisano 27 Listopada 2014 @@Staszek60, Nie wykończy... brak przycisków nie czyni tego licznika wrażliwym na opady deszczu. Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.