pawel221 Napisano 12 Lipca 2006 Napisano 12 Lipca 2006 W najbliższym czasie planuję zakup tych butów. Czy macie z nimi jakieś doświadczenia, zastrzeżenia, czy oplaca sie je kupować i ogolnie co o nich myślicie. Jeżdżę z sakwami czyli potrzebuje buta turystycznego. Powiem jeszcze tyle że byłem zainteresowany butami Shimano MT40, ale niestety nie ma na mnie już rozmiarów u przedstawiciela shimano na polskę. Ponadto miałem na oku jeszcze buciki SIDI BASIC, ale odstraszyła mnie przerażająco miękka podeszwa jak na buty spd. Dletego, mimo ceny zdecydowałem się na adidas (299 zł) FOTO
Jakub85 Napisano 12 Lipca 2006 Napisano 12 Lipca 2006 Bardzo sympatyczne buciki. Tylko zastanawiam się czy nie będzie problemu ze znalezieniem ich w takim kolorze jak ten z Twojej fotki. Wszędzie są tylko jakieś wiejskie kolory :| http://www.lemonbike.pl/product_info.php?c...products_id=932 Na przykład tutaj w ogole tych czarnych nie ma.
pawel221 Napisano 13 Lipca 2006 Autor Napisano 13 Lipca 2006 To są prawdopodobnie modele z poprzedniego roku, bo w sklepie w którym je przymierzałem są dokładnie takie jak na obrazku
Jakub85 Napisano 14 Lipca 2006 Napisano 14 Lipca 2006 Bardzo możliwe, pewnie jest tak jak mówisz Cieszy mnie to bo kolorystyka duuużo fajniejsza od tych starych. Dzisiaj bylem w kilku sklepach sportowych i załamka... Ludzie w ogóle nie kumają o co mi chodzi gdy pytam o buty spd :| Jutro będę dalej szukał. Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.