robertos102 Napisano 24 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Witam Znawcy tematu 650b, zwracam się z prośbą o poradę. Warto zainteresować się takim modelem czy dać sobie spokój? http://allegro.pl/rower-romet-rambler-650b-fs-2-0-21-2014-20-i4745221759.html Generalnie szukam czegoś na dużym kole ale i taką opcję biorę pod uwagę. pozdr. R/ edit.: rower docelowo pod wagę +-100kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 24 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 To już sam musisz sobie odpowiedzieć czego oczekujesz. To rower do typowego XC a nie "rąbanki" w ciężkim terenie. Zasadniczo to świetnie poskładany sprzęt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertos102 Napisano 24 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Szukam czegość typowo do rekreacji a nie do rąbanki :-) Do tej pory jeździłem na Konie hei hei i było dość wygodnie. Teraz oczekuje czegoś podobnego ale na lepszym osprzęcie. Stąd pomysł na 650b chociaż i za 29 też się rozglądam. W tamtym roku miałem epizod z Koną Explosif. Teraz znalazłem tego Rometa. To w ogóle w całości produkt polski czy masę in China? pozdr. R/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 24 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Jak może być w całości z Chin?? Ktoś im klepie ramy co nie odbiega od nawet topowych marek a resztę dokłada Shimano, Rock Shok's i reszta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 25 Listopada 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 ... produkując swoje graty w Malezji, Tajlandii, na Tajwanie i w Kitaju Czyli niewarta uwagi chińszczyzna Szacunek.. I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 25 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Romet ma 100% polski osprzęt firmy Szimano z Szymanowa. I widelce San-tur z Sanoka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertos102 Napisano 27 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Za dużo tego jest na rynku. Mam kilka fajnych opcji używanych rowerów ale ten Romet kusi. Ma ciekawy wygląd i osprzęt nienajgorszy. Miał ktoś okazję na nim pojeździć? pozdr. R/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.