Fluter Napisano 23 Listopada 2014 Napisano 23 Listopada 2014 Witam. Mam od jakiegoś czasu rower jak w tytule. Nie byłem jakimś wymagającym użytkownikiem jeździłem nim do szkoły i z powrotem ale po 2 latach przerwy chce wrócić do jazdy na rowerze i to w trasy po lesie po torach (kolega mnie zaraził) i moje pytanie polega czy ta rama coś wytrzyma czy zaraz po pierwszej górce do wymiany będzie? i czy się opłaca inwestować bo chce wymienić kasetę i koła na nowe bo stare są już felgi przetarte. Specyfikacja: Model: MATTS 70 COMFORT Rower należy do grupy: MATTS COMFORTRozmiar ramy: 16 / 18 / 20 / 22 / 16L / 18LRama: MERIDA MATTS SPORT 6061 ALLOYAmortyzator/widelec: SR SUNTOUR M2000, 50 mmWkład suportu: CARTRIDGEKorby: SR SUNTOUR XR, 42 / 34 / 24Przerzutka przód: SR SUNTOUR 42TPrzerzutka tył: SHIMANO ACERA-XManetki: SHIMANO ALTUSHamulce: MERIDA ALLOYDźwignie hamulców: SHIMANO ALTUSWielotryb/kaseta: SHIMANO MF-TZ-7, 14-28TPiasta przód: JOY TECH ALLOY QRPiasta tył: JOY TECH ALLOY QRObręcze: ALEX Z-1000Opona przód: CST C-1348, 26"x2.10Opona tył: CST C-1348, 26"x2.10Pedały: XC STEELKierownica: MERIDA ALLOYMostek: MERIDA A-HEAD regulowanySiodło: MERIDA COMFORTSztyca: MERIDA amortyzowanaLiczba biegów: 21 Dodam ze jeszcze na temat rowerów mało wiem.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.