spytuux3 Napisano 23 Listopada 2014 Napisano 23 Listopada 2014 Witam , na początku chciałbym się przywitać to mój pierwszy post na tym forum czytałem je trochę Okej do rzeczy .. Nie orientuje sie bardzo w rowerach czesciach itd wiec mysle ze mi pomozecie Mam na stanie rame Prodigy 9.81 sztywniak chcę z niej zrobić streetowke,dirtówke .. czesci jakie planuje to z najnizszej polki czyli shimano,zoom,rst,xcr lub cos takiego jakie czesci polecacie do tej ramki ? czesci bede Upal jak cos sprzedam z ixa a uwierzcie czesci w ixie mam dobre wiec troche za nie dostane ) dobra to do rzeczy pomozcie wybrac jakies czesci mile widziane linki z allegro,olx Jesli zly dzial to prosze o przeniesienie edit. uuups gapa ze mnie Mam 169 cm wzrostu waze 59kg jakie kola beda dobre ? 24 czy 26
Mod Team safian Napisano 23 Listopada 2014 Mod Team Napisano 23 Listopada 2014 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.