cath Napisano 23 Listopada 2014 Napisano 23 Listopada 2014 Ku przestrodze Na allegro jeden gość z mojego miasta wystawia rowery pod kilkoma nikami Rowery, szczególnie ramy, pochodzą z reklamacji, lub są po wypadkowe. Przeważnie ramy są pęknięte itp, wady są przez nich kamuflowane, rowery składane z tego co mają pod ręką, i tak idą w świat. Przeważnie wystawiają się na giełdzie w Warszawie, ale też mają sporo rowerów na aukcjach. Na wielu forach są już ostrzeżenia, pisane przez "zadowolonych klientów" Podaje nicki z allegro Mikki9912 piotrekkuba danka2431 joanna3183
Exodiss Napisano 29 Listopada 2014 Napisano 29 Listopada 2014 Miki9912 sprzedaje sporo rowerów i ma dobre komentarze. . Podoba mi się kilka jego rowerów i się zdziwiłem :/
szliri Napisano 30 Listopada 2014 Napisano 30 Listopada 2014 piotrekkuba - u tego gościa kiedyś kupowałem stevensa, była powypadkowa, nie wspomniał o tym, wygięty amortyzator przedni, spawana dolna rura ramy, luzy na kołach,klamkach itp więc także odradzam...
Exodiss Napisano 30 Listopada 2014 Napisano 30 Listopada 2014 Dzięki za info, mało brakowało a wkopalbym 2k kasy... co za ludzie są na tym świecie .
cath Napisano 8 Grudnia 2014 Autor Napisano 8 Grudnia 2014 ten rower ma np pękniętą ramę przy suporcie (konkretnie mufa). Rower jest zlepiony z części jakie mieli na stanie, byle wyglądał przyzwoicie. http://allegro.pl/rower-gorski-lapierre-314-i4846953885.html
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.