cath Napisano 23 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Ku przestrodze Na allegro jeden gość z mojego miasta wystawia rowery pod kilkoma nikami Rowery, szczególnie ramy, pochodzą z reklamacji, lub są po wypadkowe. Przeważnie ramy są pęknięte itp, wady są przez nich kamuflowane, rowery składane z tego co mają pod ręką, i tak idą w świat. Przeważnie wystawiają się na giełdzie w Warszawie, ale też mają sporo rowerów na aukcjach. Na wielu forach są już ostrzeżenia, pisane przez "zadowolonych klientów" Podaje nicki z allegro Mikki9912 piotrekkuba danka2431 joanna3183 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dydym Napisano 24 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Dzieki za informacje. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stawek Napisano 24 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Dzięki za info kolego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exodiss Napisano 29 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Miki9912 sprzedaje sporo rowerów i ma dobre komentarze. . Podoba mi się kilka jego rowerów i się zdziwiłem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szliri Napisano 30 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 piotrekkuba - u tego gościa kiedyś kupowałem stevensa, była powypadkowa, nie wspomniał o tym, wygięty amortyzator przedni, spawana dolna rura ramy, luzy na kołach,klamkach itp więc także odradzam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exodiss Napisano 30 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Dzięki za info, mało brakowało a wkopalbym 2k kasy... co za ludzie są na tym świecie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cath Napisano 8 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 ten rower ma np pękniętą ramę przy suporcie (konkretnie mufa). Rower jest zlepiony z części jakie mieli na stanie, byle wyglądał przyzwoicie. http://allegro.pl/rower-gorski-lapierre-314-i4846953885.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.