thomasz Napisano 22 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Hej, Orientuje się ktoś, czy we wrocku jest jakiś dobry sklep z odzieżą rowerową? Chodzi mi konkretnie o endurę pzdr. T. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 23 Listopada 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Sport-Profit na Pomorskiej ma produkty Enduryhttp://sklep.sportprofit.pl/pl/i/Kontakt/6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomasz Napisano 24 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 thx. Wygooglałem kilka sklepów we wro, między innymi ten ale ceny jak w CH. Liczyłem, że może ktoś zna jakieś dobre miejsce z dobrymi cenami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 24 Listopada 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Endura niezbyt często przecenia swoje produkty. Większe przeceny zdarzają się w na produkty, które "nie schodzą" lub na końcówki serii.Mnie ostatnio udało się kupić o połowę taniej bluzę MT500 na evancycles (chyba była w mało popularnym kolorze, co mnie absolutnie nie przeszkadzało) i raczej też w takich dużych sklepach internetowych szukałbym okazji. Zapisz się też do newslettera na endurastore.pl. Od czasu do czasu wysyłają e-mail z jakąś promocją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomasz Napisano 25 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 temat do zamknięcia, jeszcze raz dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thespian Napisano 9 Maja 2015 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 No niestety z dostępnością Endury w sklepach stacjonarnych jest ciężko. Ja kupuję w sieci i jak się okaże, że rozmiar nie trafiony to odsyłam. Niestety nasz rynek pod względem dostępności jest mało rozwinięty, pozostaje mieć nadzieję, że będzie tylko lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deTem Napisano 9 Maja 2015 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Chociaż w wymienionym Sportproficie konkretna obniżkę udało nam się dostać, tak więc warto zapytać. A cena początkowa i tak lepsza niż na stronie firmowej. I to nie reklama, tylko fakty, nam nadzieje że pomocne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.