Skocz do zawartości

[Toruń] Gdzie są sklepy

Maki

Rekomendowane odpowiedzi

Na Kosynierów Kościuszkowskich (w pawilonie na piętrze) - mój ulubiony sklep

Możesz jeszcze do Biobike zajrzeć na Kościuszki.

Reszty sklepów raczej nie polecam, w sumie to ze względu na obsługę (cen dokładnie nie porównywałem, zawsze na Kosynierów kupuję). Zdecydowanie odradzam sklepy na Łaziennej i Podgórnej - u nich nawet dętki bym nie kupił, pomimo, że mam najbliżej!

Na Kosynierów Kościuszkowskich (w pawilonie na piętrze) - mój ulubiony sklep

Możesz jeszcze do Biobike zajrzeć na Kościuszki.

Reszty sklepów raczej nie polecam, w sumie to ze względu na obsługę (cen dokładnie nie porównywałem, zawsze na Kosynierów kupuję). Zdecydowanie odradzam sklepy na Łaziennej i Podgórnej - u nich nawet dętki bym nie kupił, pomimo, że mam najbliżej!

dobrze wiedzieć

albowiem właśnie potomek z poczty wrócił

gdzie bywał , aby wysłac podanie na studia w grodzie piernikowym

więc Toruń bedziemy jakiś czas nawiedzać

pozdrówko zwiedzające

Na Wyszyńskiego to ten w takim małym pomarańczowym budynku przy skrzyżowaniu z Konstytucji 3 Maja? Sory ale nie jestem pewien, która ulica to Wyszyńskiego :)

Kiedyś kupiłem tam rower. Coś mi strzelało przy pedałowaniu i pojechałem żeby na gwarancji zrobili. "Fachowcy" stwierdzili, że trzeba wymienić suport i że będą mieli taki za dwa tygodnie. Zabrałem rower, wymieniłem pedały, które były przyczyną strzelania i więcej się tam nie pokazuję ;) Ogólnie to mam wrażenie, że kiepsko się znają na rzeczy, ale nie byłem tam już około 2 lat, może coś się zmieniło :P

Tak, dokładnie o ten sklep mi chodziło:)

No dwa lata to już jest troszke czasu i mam nadzieje że coś sie tam zmieniło (i to na lepsze rzecz jasna:P)

Bo zamierzam sobie tam właśnie kupić nowy rower i chciałem sie od Was dowiedzieć czegoś na temat tego sklepu. Poza tym, jest bardzo blisko mnie (ok. 200 m) co jest raczej plusem:).

Dziś wpadłem do tego sklepu przy Wyszyńskiego i pytam o opony Maxxis Wormdrive (jakby ktoś nie wiedział to są semi slicki). Odp sprzedawcy: "Nie ma, ale mam jakieś inne Maxxisy". Przynosi mi jakąś oponę CST z typowo terenowym bieżnikiem, ogląda i stwierdza: "A nie, to nie Maxxis tylko jakieś GST czy coś takiego. Kiedyś chyba miałem Maxxisy...". Nie ma to jak profesjonalna obsługa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...