Maki Napisano 12 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Na jakic ulicach są sklepy z tanimi cześciami rowerowymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolumb Napisano 12 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Na Kosynierów Kościuszkowskich (w pawilonie na piętrze) - mój ulubiony sklep Możesz jeszcze do Biobike zajrzeć na Kościuszki. Reszty sklepów raczej nie polecam, w sumie to ze względu na obsługę (cen dokładnie nie porównywałem, zawsze na Kosynierów kupuję). Zdecydowanie odradzam sklepy na Łaziennej i Podgórnej - u nich nawet dętki bym nie kupił, pomimo, że mam najbliżej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 12 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Na Kosynierów Kościuszkowskich (w pawilonie na piętrze) - mój ulubiony sklep Możesz jeszcze do Biobike zajrzeć na Kościuszki. Reszty sklepów raczej nie polecam, w sumie to ze względu na obsługę (cen dokładnie nie porównywałem, zawsze na Kosynierów kupuję). Zdecydowanie odradzam sklepy na Łaziennej i Podgórnej - u nich nawet dętki bym nie kupił, pomimo, że mam najbliżej! dobrze wiedzieć albowiem właśnie potomek z poczty wrócił gdzie bywał , aby wysłac podanie na studia w grodzie piernikowym więc Toruń bedziemy jakiś czas nawiedzać pozdrówko zwiedzające Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maki Napisano 13 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Na Kosynierów Kościuszkowskich A ten sklep sprzedaje jakies częsci na allegro lub czy ma sklep internetowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolumb Napisano 13 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cooba89 Napisano 17 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 A czy może ma ktoś doświadczenie ze sklepem na ulicy Wyszyńskiego, bądź coś na jego temat mógłby napisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolumb Napisano 18 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Na Wyszyńskiego to ten w takim małym pomarańczowym budynku przy skrzyżowaniu z Konstytucji 3 Maja? Sory ale nie jestem pewien, która ulica to Wyszyńskiego Kiedyś kupiłem tam rower. Coś mi strzelało przy pedałowaniu i pojechałem żeby na gwarancji zrobili. "Fachowcy" stwierdzili, że trzeba wymienić suport i że będą mieli taki za dwa tygodnie. Zabrałem rower, wymieniłem pedały, które były przyczyną strzelania i więcej się tam nie pokazuję Ogólnie to mam wrażenie, że kiepsko się znają na rzeczy, ale nie byłem tam już około 2 lat, może coś się zmieniło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cooba89 Napisano 18 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Tak, dokładnie o ten sklep mi chodziło:) No dwa lata to już jest troszke czasu i mam nadzieje że coś sie tam zmieniło (i to na lepsze rzecz jasna:P) Bo zamierzam sobie tam właśnie kupić nowy rower i chciałem sie od Was dowiedzieć czegoś na temat tego sklepu. Poza tym, jest bardzo blisko mnie (ok. 200 m) co jest raczej plusem:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolumb Napisano 18 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Dziś wpadłem do tego sklepu przy Wyszyńskiego i pytam o opony Maxxis Wormdrive (jakby ktoś nie wiedział to są semi slicki). Odp sprzedawcy: "Nie ma, ale mam jakieś inne Maxxisy". Przynosi mi jakąś oponę CST z typowo terenowym bieżnikiem, ogląda i stwierdza: "A nie, to nie Maxxis tylko jakieś GST czy coś takiego. Kiedyś chyba miałem Maxxisy...". Nie ma to jak profesjonalna obsługa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.