szybkiwioslarz Napisano 22 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Pod wpływem emocji kupiłem rower pomagazynowy za jak mi się wydawało niskie pieniądze. Jednak po coraz dokładniejszym wglądzie nie jestem do końca przekonany czy było warto. Model roweru to HASA pro race 9.0. NIe znam sie na rowerach, Podaje parametry jakie znalazłem w internecie. Niebawem wrzuce zdjęcia. Proszę o wycenę, rower pomagazynowy. Rama: Poddane obróbce cieplnej Rama / Kolor: czarny / białyHamulec: Dźwignia zoomu Disc Brake / Normalny hamulcaRim: rim Zac Disc Brake Piasty / HasaPrzekładnia: Shifter przez Sram Trx 21 prędkości, przerzutka Shimano Tourney 21 prędkości, przednia przerzutka Shimano Acera i Crank wyznaczonym przez ShimanoWidelec: Powiększenie Zawieszenie / Kolor: biały / czerwonyOpony: Opony Kenda górskieInne części: Hasa Sit Stam, Hasa Kierownik Stam, Hasa miękki uchwyt. Jeżeli coś źle napisałem proszę o poprawienie mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkopec16 Napisano 22 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 wydaje mi się, że to jakaś chińszczyzna. musisz dodać zdjęcia, bo po opisie wywnioskowałem jedynie, że jest przerzutka shimano tx (najtańsza) i wszystko bezmarkowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.