sebekfireman Napisano 12 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Zakupy, bo chce wiedziec kiedy, w ktorym dniu, co kupilem, taki pamietnik zakupow rowerowych Jak chcesz mogę Tobie podesłać taki arkusz Excela który stworzyłem - notujesz sobie tam wszystkie wyjazdy rowerowe, wpisujesz co i kiedy kupiłeś a arkusz liczy Tobie ile poszczególne część ma przebiegu. A jak nie chce się Tobie wprowadzać w Excelu to masz jeszcze takie coś jak http://www.bikebrother.com/ - tam też możesz wprowadzać co kiedy kupiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemekc1 Napisano 12 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 sebekfireman jak możesz to podeślj na przemekc1@gmail.com Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 12 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 ja tez sebek prosze o taki arkusz. Z gory dziekuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 12 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 >>wilku widzisz to nie boli (to nie jest wsiadanie na ciebie) jeszcze zamiast tej foty daj userbara z linkiem i bedzie piknie pozdrawiam michal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 12 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 a co michał z twoimi toolbarami w podpisie? Nie to zebym sie narzucal lub zaczal cie bluzgac, ale jest tylko jeden taki bannerek dopuszczalny :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamykyo Napisano 12 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 patrze ze tu niezły temat sie rozwinął A i Wilku89 sie tym przeją nie na żarty dajcie na luz a nie teraz bedziecie sie licytowac kto ile ma toolbarow itd itp etc od tego są admini, modzi A wy sie zaczynacie tylko kłocić ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebekfireman Napisano 12 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Kto chce ten mój dziennik może go sobie ściągnąć tutaj: http://www.sebekfireman.zh.pl/Dziennik_rowerowy.xls A tak wygląda to po wprowadzeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 12 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 >>wilq ale moje trzy nie zajmuja tyle miejsca co twoja fota (zajmowala) a pozatym kto ci broni zrobic userbara i sobie wstawic. te miniaturki z imageshack sa beznadziejnie brzydkie. pozdrawiam michal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 12 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 A wiesz co mnie najbardziej michal wkurza? Ze Mieciu jeszcze chce mi dowalic kolejne ostrzezenia za podpis[ ten juz były podpis] A co w tym wszystkim jest najsmieszniejsze? Ze dostalem jako 2 ostrzezenie wlasnie to, ze mam miec 1 toolbar a nie 4, i WOLNO MIEC TYLKO JEDEN. A ty moj drogi? Nie dosc, ze masz kilka to jeszcze zapewne ostrzezenia nie dostales. Widac dyskryminacja małolatow. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 12 Lipca 2006 Root Admin Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 kadargo - dostales ostrzezenie za podpis. Ja niestety daje ostrzezenia jak tylko zobacze, ze ktos ma cos nie tak, zwlaszcza nowym uzytkownikom - nie wiem jak moderatorzy. Starsi uzytkownicy dostaja ode mnie tylko PW, bo mogli nie wiedziec, ze sie cos zmienilo. I nie zgrywaj idioty, bo jak ja pisalem poprzedniego posta, to miales w podpisie wielka miniaturkę. Jezeli ktos bedzie chcial zobaczyc twoj rower, po prostu kliknie w link. To zaden problem. Tym bardziej bedziesz mial wiecej klikniec i czesciej bedziesz sie wypowiadal - z sensem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 12 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Nie mam zamiaru się tłumaczyć :twisted: - może to ty powinieneś wysłać priva, że napisałeś dwa identyczne tematy? Linka do tego drugiego tematu tobie wkleiłem, nie mogłeś go sprawdzić ponieważ nie masz dojścia do śmietnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.