alien1987 Napisano 20 Listopada 2014 Napisano 20 Listopada 2014 Witam chcę kupić liczydło do roweru , oczekuję nie za dużo ale miałem już 3 sigmy w życiu i nigdy mnie nie zawiodły to też zaczynam od tej firmy cena jaką chcę przeznaczyć to koszt w przedziale od 70 - 150zł osobiście wybrałem dwa modele Sigma BC 14.12 ALTi cena koło 130 zł - dodatkowa opcja mirzenie wysokości , podświetlenie , temperatura możliwość rozbudowy lub Sigma BC 16.12 - model z podświetleniem i temperaturą cena koło 85zł jesli macie jakies opinie rady sugestie lub propozycję innych modeli dobrych modeli w przedziale do 150zł piszcie będe bardzo wdzięczny
Artur69 Napisano 21 Listopada 2014 Napisano 21 Listopada 2014 Mam Sigmę BC 16.12 (z kablem) plus do tego czujnik kadencji i jestem póki co cały czas zadowolony. Nie miałem jeszcze najmniejszych problemów i nie zapowiada się na zmiany w tej kwestii. Jedynie dla niektórych może być mało wygodne to, że nie można ustawić sobie ciągłego podświetlenia wyświetlacza, a automatycznie wyłącza się po kilku sekundach, bodajże po 5s.
Kajus23 Napisano 21 Listopada 2014 Napisano 21 Listopada 2014 Temat poruszany już z milion razy w tym roku, wystarczy poszukać
Schwefel Napisano 21 Listopada 2014 Napisano 21 Listopada 2014 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.