RafalxM Napisano 20 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 czy jest li możliwe , aby dla poniższej pozycji dało się ustawić powiadomienia mailowe , a nie tylko 'na liście' ? : Inne powiadomienia -> Powiadamiaj o nowych komentarzach szczególnie mam na myśli komentarze do fotek z własnych galerii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 27 Listopada 2014 Root Admin Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Jeżeli checkbox nie jest zablokowany, to możesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 27 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 a możesz go odblokować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 28 Listopada 2014 Root Admin Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Jest zablokowane z jakiegoś powodu... tzn ja wiem jakiego i nie będzie odblokowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 28 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 ale co, smtp nie wyrabia ? może warto skorzystać z sendgrida ? i np dać tego typu opcje za opłatą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 14 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 · Ukryte przez Maniak, 14 Grudnia 2014 - Brak powodu Ukryte przez Maniak, 14 Grudnia 2014 - Brak powodu nie wiem czy to pytanie na poważnie, czy ironicznie - w każdym razie nie jestem godzien uważam tylko że można uatrakcyjnić / usprawnić działanie forum małym kosztem, ew. jeśli IPB ma moduły 'płatnego dostępu do funkcjonalności' podreperować budżet całego przedsięwzięcia. Odnośnik do komentarza
RafalxM Napisano 14 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 · Ukryte przez Maniak, 14 Grudnia 2014 - Brak powodu Ukryte przez Maniak, 14 Grudnia 2014 - Brak powodu EDIT: widzę że część dyskusji poleciała do kosza, więc usuwam moją wiadomość, też ją skasujcie Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.