Skocz do zawartości

[Warszawa] Fuszerka wzdłuż Powstańców Śląskich?

mklos1

Rekomendowane odpowiedzi

Koleżanki i Koledzy?

Niedawno położono asfalt na DDR na odcinku Radiowa-Dyzwizjonu 303. Odnoszę wrażenie, że jakość wykonania jest daleka od zgodności ze sztuką. Jadąc odczuwam bardzo wyraźne nierówności asfaltu, szczególnie na odcinku bliżej Radiowej Wydaje mi się, czy Wy też tego doświadczacie?

Trzeba bylo oddac przed wyborami, to wlasnie tak jest...:rolleyes:

Kiedys ukladali z kostki itd. A to nie rowno, slisko, nitk tego nie naprawial, byly protesty i doszli do wniosku, ze jednak rowerzysci maja racje. Teraz wylewaja asfalt i wcale nie jest lepiej, bo odnosze wrazenie, ze czasami tzw. Inprektor budowy, jest slepy albo glupi, bo mowi sie ile odcinek ddr kosztowal, nie wierze w to, ze kasy braklo na materialy i wykonczenie... Tu poprostu zawodzi czynnik ludzki, a wielu z tych co buduja ostatni raz jechali rowerem chyba po komunii.

Jadąc odczuwam bardzo wyraźne nierówności asfaltu, szczególnie na odcinku bliżej Radiowej Wydaje mi się, czy Wy też tego doświadczacie?

Nie. Nie mam takiego wrażenia.

Trzeba bylo oddac przed wyborami, to wlasnie tak jest... :rolleyes:

Niestety, jeszcze nie skończyli tej inwestycji.

Trzeba bylo oddac przed wyborami, to wlasnie tak jest...

Formalnie jeszcze nie jest, ale nawierzchnia wygląda na docelową, a wzdłuż ścieżki ostatnio został uporządkowany grunt. Jestem ciekaw finalnego efektu i opinii użytkowników, jeżeli zostanie ona oddana w tym stanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...