Skocz do zawartości

[Kompletny strój kolarski] Gdzie, jak i za ile?

Ombre

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, interesuje mnie kupno całego stroju, poszukałem i znalazłem tą oferte BikeWorld'u Wszystko spoko, fajnie, ale czy są jeszcze inne tego typu oferty? Szukałem i nie potrafilem znalesc... Gdybyście podali inne zestawy w podobnej cenie byłym wdzieczny :)

Napisano

Mam do wydania 200 zl na stroj kolarski do xc tzn. koszulka + spodenki :)

Chcialbym sie was poradzic co polecacie ?? :)

Napisano

Na allegro masz sporo ladnych koszulek BCM Novatexa <100zł, mozna tez dorwac cos unikalnego ja np. znalazlem koszulke Festiny dodawana do drogich zegarkow (producent Biemme) za 99 zł + koszt wysylki. Za druga setke masz spodenki np. R&P Pawlak (polecam, super wygodne) czy Plusa (w nich nie jezdzilem). Pogrzeb na allegro, jesli chodzi o ciuchy jest tam sporo sprawdzonych i tanich sprzedawcow. W stacjonarnych sklepach ceny zabijaja na miejscu, 250 zł za koszulke to standard :035:

• 2 tygodnie później...
Napisano

no tak na allegro jest mnóstwo koszulek i spodenek i ogólnie ubrań na rower, ale wydaje mi się że kupowanie odzieży przez net to ryzyko z rozmiarem oczywiście, co do sklepów to przesadzasz troche, koszulki są już ok 70zł na accenta, ja szukam spodenek z wkładką na szelkach i myśle właśnie nad tymi z bikeworld, dobra cena ale nie wiem jak z jakością , jaka jest wkładka?? jeździ ktoś?

Napisano

Witam :D Ja jestem szczęśliwym posiadaczem stroju wprost od firmy BCM Nowatex ;) Zamówiłem w piątek w nocy :P A dzisiaj ( wtorek ) strój już doszedł :P Jest bardzo wygodny :P przejechałem już nim ze 100 kmów :P Polecam naprawdę dobra firma :P za komplet wraz z przesyłką zapłaciłem 232,50 a na allegro bez przesyłki jest za 230 zł :P Pozdross

Napisano

a czy ktoś może się wypowiedzieć o jakości wykończeniu i wkładki w spodenkach bcm nowatex? bo się zastanawiam nad tymi csc, w grę wchodzą jeszcze z bikeworld.pl i biemme ... sam nie wiem najlepszą wkładkę mają pewnie biemme ale i cene najwyższa... szukam spodenek na szelkach, najlepiej szelki z siatki,

Napisano

ja mam spodenki na szelkach nowatexa

bardzo sobie je chwale

bardzo dobre wykonanie (uzyto 3 materialow)

przewiewnosc 1 klasa

Polecam

Napisano

ja mam spodenki na szelkach nowatexa

bardzo sobie je chwale

bardzo dobre wykonanie (uzyto 3 materialow)

przewiewnosc 1 klasa

Polecam

jak długo już je masz? jaka jest wkładka - możesz zrobić jakieś foto? :) dzięki

Napisano

Witam :D Ja jestem szczęśliwym posiadaczem stroju wprost od firmy BCM Nowatex :) Zamówiłem w piątek w nocy :P A dzisiaj ( wtorek ) strój już doszedł :D Jest bardzo wygodny :D przejechałem już nim ze 100 kmów :P Polecam naprawdę dobra firma :D za komplet wraz z przesyłką zapłaciłem 232,50 a na allegro bez przesyłki jest za 230 zł :D Pozdross

a tobie jak sie jeździ w spodenkach nowatexu? masz szelki z siatki? nie było problemu z rozmiarem? pozdro :)

Napisano

właśnie rozmawiałem z gościem z bcm nowatex, pisał mi na gg że spodenki discovery różnią się od csc materiałem i wkładką, dziwne bo na stronce bcm są takie same opisy zarówno co do jednych jak i drugich, i tu moje pytanie warto dopłacać do discovery? jednak 30zł drogą nie chodzi... czekam na opinie i przepraszam za posta

Napisano

Ja szczeże mówiąc jak bym miałkase to bym dopłacił do discovery :)

Dziś widziałem w sklepie koszulki shimano XTR za 175zł sztuka. Czy to jest wygórowana cena?

Napisano

dzis stalem sie posiadaczem kompletnego stroju z bikeworld.pl na razie nie testowalem bo wlasnie trwa u nas burza.. ale wygladaja pozadnie jutro zobaczymy czy bylo to warte swojej ceny ;] a 175 zl za koszulke shimano xtr to nie duzo..jak na shimano a jak na koszulke to za to masz 2 z bikeworld.pl pozdro;]

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

Witam :) Ja jestem szczęśliwym posiadaczem stroju wprost od firmy BCM Nowatex ;) Zamówiłem w piątek w nocy :P A dzisiaj ( wtorek ) strój już doszedł :) Jest bardzo wygodny :P przejechałem już nim ze 100 kmów :P Polecam naprawdę dobra firma :P za komplet wraz z przesyłką zapłaciłem 232,50 a na allegro bez przesyłki jest za 230 zł :D Pozdross

CZyli mam rozumieć że na stonie producenta wychodzi taniejh niż na allegro? Ciekaw jestem czym to jest spowodowane...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...