zielu963 Napisano 19 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Witam wszystkich, posiadam oponę do trenażera schwalbe insider. Zostawilem szose z przebitym kołem 11km od domu, nie mam mozliwosci przetransportowania roweru i pytanie moje czy móglbym na tej oponie przyjechać? Jakie beda skutki spotkania tej opony z asfaltem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 19 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Boisz się o siebie, czy o oponę. To czego bym się spodziewał, to problemy z przyczepnością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 19 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Kiedyś przejechałem się na insiderze przed domem. Było spoko, tylko miałem nabite na maxa - jak to na trenażerze. Spokojnie powinieneś dojechać, ale to cieniutka oponka i możesz trafić dętkę. Weź zapas i wskakuj na rower. A opona może być potem już w kiepskim stanie, ale co tam. A nie taniej wziąć taksi lub jakąś bagażówkę? To tylko 11 kilosów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jechan Napisano 19 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Przejechać można, ale niewskazane dla takiej opony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.