Hobson Napisano 19 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Zapowiada się fajna zabawa i kupa śmiechu: https://www.facebook.com/events/1482933838654022/?fref=ts Ciągle zastanawiam się, czy pojawić się jako widz, czy jako uczestnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 19 Listopada 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 oj oj oj.... zapowiada się zacnie! Jeżeli tylko z przytupem na modłę hamerykańcką to mamy imprezę jakiej nam bardzo brakowało! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 19 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Ja tam jadę na swoim stalowym 29erze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 19 Listopada 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 kurde..... nie kuś Mariusz, nie kuś...gojira nie zrobiona, sarna rozebrana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hobson Napisano 19 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Kurcze, przekonaliście mnie Jeszcze tlyko muszę się dowiedzieć, czy mam jakieś plany na niedzielę, a jeśli nie, to biorę swojego Kandsa i trenuję! Tym razem góral zostanie w piwnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 23 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Tak to wyglądało, polecam 10:20 Niestety spóźniłem się na start i pozostało podziwianie katujących się w piachu. Ale jeszcze 3 edycje, więc nic straconego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 23 Listopada 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 LOL!!! Baajera. Się coś rusza w bieliźnie A teraz Marudzenia Starego Wątrobiarza 1. Co tam robia górale ja sie pytam, no co? Jak CX to CX (wiem, wiem, jak by była ostra selekcja to by 5 wystartowało...) 2. Kuuurde, gdzie sie podiała technika z tamtych lat??? Pokonywanie kłód jak krew z nosa... 3. Co to za przełaje bez błota ??? Poza tym cycyśnie Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 23 Listopada 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 polecam 10:20 Hehe, rumak stanął dęba, a bardziej fachowo zrobił tej Pani "baranka".No i nie ma to, jak wpuścić przełajki w głęboki piach... Poza tym, zgadzam się z Ivanem - mało coś tych przełajek procentowo , a nazwa imprezy w końcu trochę zobowiązuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 23 Listopada 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Mój ulubiony to i tak Joey's OK http://www.youtube.com/watch?v=bEGAIYKTZ9w Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hobson Napisano 23 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Ad 1: No niestety, ale podejrzewam, że gdyby organizatorzy chcieli zorganizować Wyścig CX, to spróbujmy oszacować, ile znalazłoby się odpowiednich maszyn w okolicy, i ilu z ich właścicieli by chciało wystartować Formuła treningu dostępnego dla każdego w formule 'co kto chce i na czym chce' niesamowicie mi się podobała, bo mogłem się przejechać na moim Kands Maestro (oczywiście z załączoną blokadą widelca, żeby było bardziej pasująco; a góral dla przyzwoitości został w domu ). A tak to bym pewno siedział w domu. Ad 2: Po to są treningi, żeby trenować, m. in. też skakanie przez kłody! Dla mnie to byłą bardzo dobra nauka, bo jak do tej pory to tylko sam ćwiczyłem w lesie, i uwierz mi, moja technika pokonywania kłód metodą 'hit, fall down, roll' to dopiero dno! Na szczęście nie uwieczniono jej na filmie Ad 3: Tym razem widocznie trenowano pokonywanie pól ornego piachu. Błoto jest zapowiedziane na kolejne edycje (pierwsza już za około miesiąc!), gdy bardziej dopisze pogoda w tych kwestiach Ja tak czy siak dla przyzwoitości zaliczałem każdą kałużę na trasie. Smakoszom się może nie podobać. Marudy będą marudzić tak czy siak. Mi, trzepakowi I kategorii, podobało się bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MadameVelo Napisano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Panowe, podziwiam! W Szklarskiej Porębie gdzie czasem latem bywam, organizowane są zawody z cyklu Bike Marathon. Te obok stacji narciarskiej Szrenica. Jazda w stronnym terenie po lesie, skoki, upadki, drzew pryz trasie pełno. Prędkość rozwijana przez niektórych jest spora, o wypadek nie trudno, a co rok śmiałków przybywa! Nina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.