tobo Napisano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Masz możliwość dotknięcia tego roweru przed zakupem? Klamki tych hamulców mają bardzo duży skok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 25 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Będę starał się go obejrzeć przed zakupem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz318 Napisano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 fajna waga, tym bardziej jak na tarczówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 25 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Wagę trzeba byłoby jeszcze sprawdzić, bo coś przylekki jest jak na te hamulce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 16 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Zapoznałem się z tym Scottem "na żywo". Pierwszy raz miałem do czynienia z tarczówkami w szosie i napiszę tak: gdybym miał do wyboru dwa podobne rowery szosowe, jeden z hamulcami tarczowymi, a drugi z obręczowymi to zdecydowałbym się na ten z tarczówkami, nawet kosztem wyższej wagi. Warunek: sztywne osie jak u Scotta czy Treka. Natomiast zaskoczyła mnie jedna rzecz: rower ma górną rurę takiej samej długości jak mój Felt, prawie identyczną wysokość główki ramy, tej samej długości mostek i mimo ustawienia roweru pode mnie, nie czułem się do końca dobrze. Na Treku Domane czułem się lepiej. Waga oczywiście okazała się wyraźnie większa niż w katalogu, niestety nie pamiętam dokładne o ile, bo ważyliśmy kilka rowerów, a zgubiłem kartkę, na której sobie to zanotowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stigzak Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Pewnie inne kąty stąd różnica która wpływa na stack i reach. Tak swoją drogą bardzo ważne dane na które rzadko kto zwraca uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.