BASKETVICTOR Napisano 18 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 WAŻNE!!!!: Dnia 18.11.2014 r., o godz. 8:40 w Szczecinie skradziono rower marki AUTHOR REVOLT, rok modelowy 2009, nr ramy: WY9H00046, wraz z ZIELONYM PLECAKIEM firmy Milo z zawartością (w tym CZARNY, SKÓRZANY PORTFEL ze srebrnym logo BGŻ z dokumentami i rzeczy osobiste). Zdarzenie miało miejsce przy skrzyżowaniu ulic Bolesława Śmiałego i 5 lipca w Szczecinie przy cukiernii Bajdek. Rower posiada licznik rowerowy sigma, tylną lampkę czerwoną. Rozmiar ramy "19". Jest czarny z odcieniem białym na ramie. Posiada z przodu charakterystyczny biały amortyzator, siodełko czarno-białe, skórzane z napisem fizik. Opony "szerokie" continental race king 26x 2.0 . Złodziei prawdopodobnie było dwóch. Jeden ubrany w fioletową kurtkę uciekał skradzionym rowerem ul. 5 lipca i prawdopodobnie ul.Mickiewicza i Wawrzyniaka, drugi prawdopodobnie ukradl plecak. BARDZO PROSZĘ o pomoc i jakiekolwiek informacje w tej sprawie gdyż rower i plecak stanowią dla mnie wielką wartość osobistą. Dla znalazcy NAGRODA. Kontakt, tel: 781499114(zdjecie1: mój rower, zdjecie 2: zdjecie z neta roweru takiego jak mój, zdjecie 3: zdjecie plecaka bardzo podobnego do mojego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz231 Napisano 18 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 (edytowane) Eh upier..... bym lapy przy samej d....! Sprawa zgloszona na policie? Na trasie ucieczki sa jakies kamery? Wyswietla sie tylko zdjecie nr.1 Edytowane 18 Listopada 2014 przez mariusz231 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BASKETVICTOR Napisano 21 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 (edytowane) WAŻNE!!!!: Dnia 18.11.2014 r., o godz. 8:40 w Szczecinie skradziono rower marki AUTHOR REVOLT, rok modelowy 2009, nr ramy: WY9H00046, wraz z ZIELONYM PLECAKIEM firmy Milo z zawartością (w tym CZARNY, SKÓRZANY PORTFEL ze srebrnym logo BGŻ z dokumentami i rzeczy osobiste). Zdarzenie miało miejsce przy skrzyżowaniu ulic Bolesława Śmiałego i 5 lipca w Szczecinie przy cukiernii Bajdek. Rower posiada licznik rowerowy sigma, tylną lampkę czerwoną. Rozmiar ramy "19". Jest czarny z odcieniem białym na ramie. Posiada z przodu charakterystyczny biały amortyzator, siodełko czarno-białe, skórzane z napisem fizik. Opony "szerokie" continental race king 26x 2.0 . Złodziei prawdopodobnie było dwóch. Jeden ubrany w fioletową kurtkę uciekał skradzionym rowerem ul. 5 lipca i prawdopodobnie ul.Mickiewicza i Wawrzyniaka, drugi prawdopodobnie ukradl plecak. BARDZO PROSZĘ o pomoc i jakiekolwiek informacje w tej sprawie gdyż rower i plecak stanowią dla mnie wielką wartość osobistą. Dla znalazcy NAGRODA. Kontakt, tel: 781499114 (zdjecie1: mój rower, zdjecie 2: zdjecie z neta roweru takiego jak mój, zdjecie 3: zdjecie plecaka bardzo podobnego do mojego) tak, zgłoszona. gorąco proszę wszystkich ludzi kochających rowery o pomoc przy szukaniu roweru, przede wszystkim wchodzenie po drodze choć na minutę do pobliskich lombardów i komisów celem obserwacji czy przypadkiem tam się rower nie znalazł. tylko tak możemy zwiekszyć szanse na jego odnalezienie dziekuję za wszelką udzieloną pomoc i wsparcie Wiktor P.S. Maniak, wybrałem najlepsze ,dostępne jakościowo zdjęcie. kamery dwie są przy ul. wawrzyniaka na orlenie i obok przy stanowisku rowerów miejskich vis a vis orlen. musiała jakaś złapać. Edytowane 21 Listopada 2014 przez BASKETVICTOR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woocash Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 z ciekawosci - czym rower byl przypiety i do czego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi