kamiljakistam Napisano 18 Listopada 2014 Napisano 18 Listopada 2014 Witam słyszałem ostatnio o podgrzewanych chwytach rowerowych.Wie ktoś może gdzie moge takie zakupić? Pozdrawiam Kamil
tobo Napisano 19 Listopada 2014 Napisano 19 Listopada 2014 Prawdopodobnie tak jak grzane chwyty motocyklowe, tylko podpięte do aku luzem a nie jak w motorze do tego w nim zainstawowanego.
kamiljakistam Napisano 19 Listopada 2014 Autor Napisano 19 Listopada 2014 Widziałem jak kabelki szły do bateri pod mostkiem
Mod Team adamos Napisano 19 Listopada 2014 Mod Team Napisano 19 Listopada 2014 O to Ci chodzi?http://www.amegrips.com/mountainbikeheated/heated-mtb-ergo-tri
tobo Napisano 19 Listopada 2014 Napisano 19 Listopada 2014 Podgrzewane chwyty są stosowane w motocyklach, nie widzę powodu żeby nie sprawdziły się w rowerze. Uważam że jednak nie jest to najlepszy wybór - jazda na rowerze podnosi znacząco ciepłotę ciała i przy sensownych dopasowanych do warunków rękawiczkach pobudzone krążenie pozwala się uchronić przez zmarznięciem w dłonie. 199 dolarów to spory poza tym wydatek.
kamiljakistam Napisano 22 Listopada 2014 Autor Napisano 22 Listopada 2014 Adamos tak o to mi chodzi tylko nie moge znaleźć tego w polsce
Mod Team adamos Napisano 22 Listopada 2014 Mod Team Napisano 22 Listopada 2014 No i raczej nie spodziewałbym się, że znajdziesz... Pozostaje kontakt ze sprzedawcą i PayPal, ale tobo ma sporo racji. Nie wie czy to najlepszy wydatek. Jak chcesz sporo jeździć zimą, to może lepiej zainwestować tą kasę w dwie porządne pary rękawiczek (są też takie z elektrycznym podgrzewaniem, np. ten model Chiba)
Mod Team IvanMTB Napisano 22 Listopada 2014 Mod Team Napisano 22 Listopada 2014 Cholibka... To ja już nie wiem w jakich warunkach trzebaby jeździć aby potrzebne były podgrzewane łapawice ... Skoro nawet kolesie na rajdach arktycznych nie użwyaja takich wynalazków... No ale każdemu w/g potrzeb... Szacunek... I.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.