Skocz do zawartości
  • 0

Czy to wytrzymały rower

Gość Adrian

Pytanie

Napisano

Witam dostałem od ojca niedawno rower którym jest Cube LTD series. I chciałbym się dowiedzieć czy ten rower jest wytrzymały ponieważ nie chcę go połamać :P bo wtedy miałbym trochę przypał. Ojciec mówi że rower jest do jazdy a nie do skakania. Boi się o rower ponieważ sporo kosztował a ja na nim skaczę nie są to jakieś wielkie wysokości do 1.5m. I tu nachodzi moje pytanie czy możliwe jest żeby rower się połamał od skoków ??? Dodam bo może być to istotne ważę ok 95 kg i mam 185 cm wzrostu. Nie wiem jaki jest to dokładnie model roweru ale wygląda na ok 24 cale ma z tyłu 10 przerzutek, w ośce przedniej ma taką dziurę na wylot, po lewej stronie mam taki pypeć do luzowania i utwardzania resorów 

Wygląda prawie identycznie jak ten 

http://www.rowery-cube.pl/kolekcja-2014.php

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Sprawdź w regulaminie zasady pisania postów i go popraw zanim jakiś moderator przeniesie temat w bezkresną czeluść nicości.

Napisano

Tofi... nadgorliwość gorsza od faszyzmu. To dział dla niezarejestrowanych.

Co do tematu. Cube LTD to z pewnością rower wytrzymały przy założeniu użytkowania zgodnie z przeznaczeniem. Jakieś dropy pewnie nie zrobią na nim większego znaczenia, ale jeśli potrzebujesz roweru głównie do skakania, nie tędy droga. To rower XC.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...