Marsjanka Napisano 17 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 (edytowane) W zeszłym tygodniu (między 10 a 16 listopada) z posesji w gminie Stare Babice (koło Warszawy) skradziono mój rower, 1,5-roczny Kands Alfa City AM damka - rama 19 cali, koła 28, czarna z zielonym, widelec amortyzowany SR SUNTOUR.Rower miał zablokowane przerzutki.Z rzeczy charakterystycznych: 1) wymieniona oryginalna sztyca podsiodełkowa na amortyzowaną Suntour Ncx, srebrną2) pod siodełkiem na ramie zamontowany uchwyt na fotelik kross3) dwie linki w oryginalnych srebrnych pancerzach, dwie wymienione w czarnych4) z przodu na kierownicy zamontowany czarny koszyk (na klips) - najzwyklejszy5) biedronkowy licznik rowerowy z prawej6) z lewej składane lusterko zefal doobackktokolwiek zobaczy proszę na maila ikseni2010@gmail.com albo na policję (dziś zgłosiłam kradzież) fotka poglądowa Edytowane 17 Listopada 2014 przez Marsjanka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHUDY150 Napisano 18 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Normalnie włos się jeży. ostatnio coraz więcej słyszy się o kradzieżach, włamaniach itp. Ciężko spamiętać nawet co było skradzione. Gdyby złapanym na kradzieży obcinano łapy albo znakowano w widocznym miejscu, drugi by się zastanowił. A tak posrane prawo na to pozwala, bo zaraz padalców wypuszczają. Mam nadzieję, że się znajdzie. A winowajca chociaż łapy będzie miał połamane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi