Mod Team Pixon Napisano 17 Listopada 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Hej, Sprzedaję swój cały napęd z Authora Egoista stojącego na profilu u mnie w garażu. Do sprzedaży zostały mi już tylko: - korba Shimano XT FC-M770 44/32/22 - przerzutka przod Shimano Alivio 2014 Korba Shimano XT W tym sezonie zostały wymienione blaty, po czym przejechały ok. 2000 km. A może nawet i nie, fakt ten można sprawdzić na moim blogu bikestats. (nick ten sam co na forum). Stan korby oceniam na bardzo dobry. Nie jest powycierana, nie ma żadnych odprysków. Jej stan przedstawiają moje zdjęcia zamieszczone na aukcji. Stan techniczny również bez zarzutu, gwinty w bardzo dobrym stanie, stan osi w porządku, brak luzów na ramionach. Korba przyjmie spokojnie nowy łańcuch. W zestawie dołączę suport, który w najbliższym czasie będzie wymagał wymiany. Cena dla forumowiczów 300 zł Shimano XT Przerzutka przód Shimano Alivio Kupiłem ją po tym jak mój XTR pękł na niciepo czym skończył swój żywot w śmietniku. Nie miałem wtedy kasy więc kupiłem coś bardzo budżetowego. Priorytetem była masa przerzutki, która wyniosła w tym egzemplarzu ok. 130 gramów! Precyzja zmiany przełożeń w połączeniu z gripami X.0 bez zastrzeżeń. Przerzutka kupiona w tym sezonie, na początku wraz z blatami. W związku z tym można przyjąć podobny przebieg ok. 2000 km. Przerzutka nie ma luzów! Cena dla forumowiczów 40 zł Przerzutka przód Shimano Alivio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 30 Listopada 2014 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Podbijan ogłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 30 Grudnia 2014 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Ogłoszenie jest dalej aktualne, może komuś mikołaj sypnął trochę groszem i myśli o zmianie napędu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocianesku Napisano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 przerzutka aktualna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 30 Stycznia 2015 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 To było pytanie? Wszytko jest aktualne, ceny nawet poszły w dół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 19 Lutego 2015 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.