mariusz199 Napisano 12 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Temat taki jak w temacie !!! :arrow: Jak wiecie coś to piszcie !!! Z gory dzienki!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilns111 Napisano 1 Października 2006 Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Hej O ile dobrze sie orietuje to w sączu nei ma jakiś specialnych klubów tylko jakieś grupki kilkuosobowe.Też jestem z Sącza.A w czym smigasz street dual czy co jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wtrybuch Napisano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Siema Ja też jestem z okolic Nowego Sącza z takiej dziury o nazwie Janczowa moglibyście mi doradzic gdzie warto pośmigać na rowerze konktretnie Kelly's Viper może gdzieś w okolicach jeziora Rożnowskiego albo Krynicy? Pozdrawiam bikerów z Nowego Sącza i okolic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmc Napisano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Temat taki jak w temacie !!! :arrow: Jak wiecie coś to piszcie !!!Z gory dzienki!!! Jeśli szukasz zinstytucjonalizowanego ciała, to odsyłam: http://www.cit.com.pl/newdata/baza-viewdet.php?id=2422 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.