Skocz do zawartości

[torebka na telefon] do 6 cali

soks

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Polecam coś takiego http://allegro.pl/tierone-uniwersalny-uchwyt-do-telefonu-nite-ize-b-i4775887332.html  w końcu uchwyt, który nie rozpada się po kilku jazdach. Przerobiłem przeróżne uchwyty i torebki, i tylko strata kasy...

Prostota zakładania kiedy potrzebny i zdejmowania tego nie da się opisać słowami :D

Współpracuje u mnie z s5 w futerale body glove shock sunit więc robi się niezła kanapka ;)

Napisano

Mam podobny,moze starego lg l5 bym byl w stanie wziasc,ale nie tą lumie,która ma jeszcze (duuzo abonamentu nie taniego) Poprzednio mialem tarebke przymocowaną zipami do gornej rurki,byla ok ale za mala na obecny telefon...

Napisano

Testowałem na różnych wertepach i sam miałem obawy... giba się, ale nic się nie przesuwa trzyma bardzo pewnie jak to silikon klei się do obudowy. Także bez obaw można obejrzeć filmy jak zachowuje się w trakcie jazdy.  Jeśli lampki, licznik nie spadają z silikonowych mocowań to w tym przypadku mamy naprawę kawał grubego silikonu. 

Napisano
Napisano

Topeak 5 jest za mały, Topeak 6 jest dostępny w sezonie 2015  - jeśli by był to bym łykał bez zastanowienia bo te torebki są swietne:)

Napisano

U mnie jest etui także nie mam problemów, a plus takiego mocowania, że można zastosować go do różnych rzeczy lampka, kamera, pompka :) co tam kto chce. Obsługa smarta przez torebki... bez komentarza.

Napisano

A tam obsługa. Włączam Runtastica czy inne Endomondo i praktycznie tyle mojej obsługi ;) Taką gumkę bym sobie kupił nie powiem ale za tą cenę wolę dopłacić do pełnego etui.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...