alex61 Napisano 16 Listopada 2014 Napisano 16 Listopada 2014 Cztery tygonie temu złapałem jakąś infekcję i dwa tygodnie przeleżałem z gorączką na antybiotykach. Od dwóch tygodni powróciłem do treningów, ale stwierdziłem, że jestem jakieś 30% słabszy niż przed chorobą. Spadła ogólna wydolność, ale szczególnie szybkość. Czy to normalne, że tak szybko uciekła forma, czy powinienem się niepokoić? Właściwie nie jest to problem, bo sezon już na ukończeniu, ale miałem jeszcze w planie kilka treningów i tras.
sephiroot Napisano 16 Listopada 2014 Napisano 16 Listopada 2014 Specem nie jestem ale wydaje mi się że w dużej mierze możesz podziękować temu: dwa tygodnie przeleżałem z gorączką na antybiotykach
Fenthin Napisano 16 Listopada 2014 Napisano 16 Listopada 2014 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.