adammat Napisano 15 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 siemka byłem wczoraj u ortopedy z problemami z kolanem. Zdiagnozował mi konflikt udowo-rzepkowy i - wedle tego, co mówił - mam iść 2 razy na rehabilitację, na której nauczą mnie wykonywać ćwiczenia, które potem będę mógł robić sam. Tutaj pytanie do Was - możecie mi w Toruniu polecić kogoś, kto nie sprawi, że oprócz kolan będę miał też zrehabilitowany (odchudzony) portfel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 15 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Zbliza sie nowy rok co oznacza ze NFZ ma srodki na realizacje zgloszen na bezplatne rehabilitacje. Sprobuj moze najpierw zalatwic cos takiego. Jest jeszcze szansa ze zalapiesz sie z poczatkiem roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mapmen Napisano 15 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Czyli masz instruktaż. Jak pójdziesz prywatnie to zapłacisz pewnie z 30zł za to. Polecić mogę rehabilitanta pana magistra Wrzoska z APL. Z dobrych ortopedów jest Lis i Janowski w wojskowej i Pawłowski w Matopacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike833 Napisano 16 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Dr Pawłowski robił mi dwa kolana po zerwaniu ACL. Zero problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadra1965 Napisano 16 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Zapytaj się w Orvit Clinic w Citomedzie na ul. Skłodowskiej. Mnie podratowali , polecam dr. Paczesnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.