nopel Napisano 12 Listopada 2014 Napisano 12 Listopada 2014 Cześć. Przymierzam się do zmiany sprzętu na nowy sezon. Jestem zakochany po uszy w Eccentricu. Nie dość, że to crmo, to jeszcze ns. I ta kolorystyka. A na dokładkę - geometria mi pasuje. Zastanawiam się, czy ktoś ma ten wynalazek tutaj na forum. A druga część tematu.. czy ktokolwiek robi jeszcze masowo stalowe ramy do xc/am? Coraz mniej tego na rynku, co jest oczywiście jasne, i nieuniknione, ale i tak poza tym eccentriciem nic ciekawego nie widzę.Źle szukam, czy naprawdę, po prostu nic nie ma? Pozdrawiam.
MokryxD Napisano 12 Listopada 2014 Napisano 12 Listopada 2014 Napisz na forum ET. Tam na 100% są takie 2.
panSocjolog Napisano 12 Listopada 2014 Napisano 12 Listopada 2014 Tak na szybko: On One, Ragley, Stanton, Surly, Transition, Cotic. Jakiś konkretny rozmiar koła masz na myśli?
Mod Team durnykot Napisano 12 Listopada 2014 Mod Team Napisano 12 Listopada 2014 Zapytaj forumowicza Klon. On ma takie coś. Ma też Roonin Ekscentryka.
Roonin Napisano 12 Listopada 2014 Napisano 12 Listopada 2014 Co chcesz konkretnie wiedzieć? Ram cromo jest sporo, nawet jest o tym temat na forum. Wprawdzie nie tylko o cromo ale jest w czym wybrać. http://www.forumrowerowe.org/topic/171852-roweryramy-hardkorowe-sztywniaki/
MikeSkywalker Napisano 15 Listopada 2014 Napisano 15 Listopada 2014 Eccentrica nie mam (chociaż też bym chętnie zobaczył w garażu) ale jeśli chodzi o stal NS Bikes to posiadałem i wiem że do niej wrócę. Jeździło się świetnie, problemów nie było żadnych a lekko nie miała. Jak Eccentric nie ma chorób wieku dziecięcego (bo to w sumie nowa ramka) to brałbym, oj brałbym On One ma sporo ramek ale chyba w Polsce nie mają dystrybucji i trzeba ściągać z UK a to też jakoś wpływa na koszty.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.