cyroniok Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 szukam nowej reby w dobrej cenie znalazłem http://www.fibica.com/rockshox-reba-rl-pushlock-remote-fork-29er-white-2014-version.html czy to sa oryginalne reby ? pytam bo ta biała reba z czarnymi lagami wygląda fajnie ale producent nie ma takiej w ofercie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Niska cena wynika z osi QR9 i sterówki prostej 1 1/8. Wg mnie oryginał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Oczywiście iż jest to oryginalny amorek Rs-a ja nabyłem podobnego SIDA z czarnymi lagami,poniekąd słyszałem że ich praca(tych z czarnymi lagami) jest znacznie lepsza niż standardowych,swojego zanabyłem wprost z Austrii,czekam aż dotrze do mnie i szukam jeszcze piasty pod QR15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyroniok Napisano 11 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 martwi mnie tylko to ze na stronie producenta nie ma białych https://www.sram.com/rockshox/family/reba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dran2 Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Jak wół jest napisane w specyfikacji że mają też białe. Tapatalk. Jak palnąłem głupstwo to to wina autokorekty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyroniok Napisano 11 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 (edytowane) a przepraszam jednak jestem troszkę upośledzony do zamkniecia KONIEC. Edytowane 11 Listopada 2014 przez cyroniok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi