Skocz do zawartości

[buty SDP] dla kobiety z małą stopą

mamba78

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co poradzicie? Jaka firma? Potrzebuję mały rozmiar (i tu jest problem z tego co się orientowałam). Myślę o twardej podeszwie. Polecano mi Specialized RITA, ale one sa zamszowe Przeglądałam Northwave Hydrogen i Action - ale one są chyba męskie i najmniejszy numer to 38 (a ja nosze 37) Proszę poradzcie coś. A może zaszaleć i kupić SIDI MTB Bullet 2 Woman? Dlaczego tu tylu facetów a nie bardzo są porady dla kobitek?

Napisano

ja ze swojej strony moge polecic bullety. swietnie wykonane, dobra wentylacja. rzepy dobrze trymaja, a but jest bardzo ladny :) bynajmniej meski.

Napisano

Co poradzicie? Jaka firma? Potrzebuję mały rozmiar (i tu jest problem z tego co się orientowałam). Myślę o twardej podeszwie. Polecano mi Specialized RITA, ale one sa zamszowe Przeglądałam Northwave Hydrogen i Action - ale one są chyba męskie i najmniejszy numer to 38 (a ja nosze 37) Proszę poradzcie coś. A może zaszaleć i kupić SIDI MTB Bullet 2 Woman? Dlaczego tu tylu facetów a nie bardzo są porady dla kobitek?

znalazłam coś takiego i sama zastanawiam się nad kupnem...:

http://www.allegro.pl/item113065501_buty_s...rozmiar_37.html

może ci się spodoba...

pozdrower

Napisano

Ja jeżdżę w Specach Taho, i jestem bardzo zadowolony. Jest też wersja dla kobiet. Nie są to jednak buty całkowicie sztywne (sztywne są od pięty do bloku, a palce mają miękkie - bardzo wygodnie się w nich chodzi), więc chyba nie tego szukasz (ale gdyby jednak, to polecam).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...