Skocz do zawartości

[Filmiki] Adres do stronki z paroma filmikami.

h0lek

Rekomendowane odpowiedzi

szybki komentarz film praktycznie ciekawy w pewnien sposob zrobil sie dopiero od 3:20 i tam byly jako takie :) (ale od czegos trzba zacząć) szczerze dopracowac bunnego i gra, a i muzyczke troszke ciekawsza mogliscie dac :)

podro i powodzenia

P.S.

sorry z taki koment ale jestem szczery i nie obrazajcie sie na mnie odrazu :) ,a reszta filmow niezla :twisted:

sorry z taki koment ale jestem szczery i nie obrazajcie sie na mnie odrazu ;) ,a reszta filmow niezla :twisted:

Spoko, my nie z tych. Po to dałem filmiki szerszej publiczności, żeby słuchać ich krytyki, która najlepiej mobilizuje ^^

P.S. :022: hehe

Aha i filmików będzie coraz więcej, bo tak naprawdę mamy ich więcej, ale zmieniliśmy stronkę i muszę je wszystkie zamieszczać od nowa.

Przysięgam, że ich nie znamy ^^ Po prostu kolega wyczół dobry moment na to żeby kręcić :blink:

Aha i jest już kolejny "rowerowy filmik" Tylko, że kolejność dodawania jest odwrotna. Film-Hit jest tak naprawdę starszy od TwenyOne.

Zapraszam do komenowania.

ale o co chodzilo z tym traktorem na zakonczenie pokazaliscie ze na wiosce mieszkacie :(

Jest takie mądre przysłowie: Jeden traktor z miasta wioski nie robi :wink: Przysłowie to powstało przed chwilą...

"Świebodzice, miasto w województwie dolnośląskim, nad Pełcznicą, ... 24,7 tys. mieszkańców (1998)."

To było co nie co o mieście, a traktor dałem bez szczególnego powodu, tak samo jak typka mówiącego PO-KE-MON.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

O właśnie, mam zamiar sobie kupić streetówkę jak tylko uzbieram kasę co powinno mi zejść akurat do wakacji, a kolega z filmików(zibo) chyba kupi trialówkę. Myslałem, że jestem za stary, ale mam 16 lat rocznikowo, a poznałem niedawno 18 latka który dopiero co sobie kupił triala, więc się przekonałem... Street chyba będzie w sam raz dola kogoś takiego jak ja co nie? ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...