h0lek Napisano 11 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 http://wfc.webpark.pl/ - To adres do stronki z filmikiem, na którym ja z kolegą robimy jako takie tricki na stalowych góralach. Zapraszam do oglądania i komentowania tutaj bądz na forum ze stronki. Filmik z trickami nazywa się TwenyOne, na pozostałych nie ma tricków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oktanek Napisano 11 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 http://wfc.webpark.pl/ - To adres do stronki z filmikiem, na którym ja z kolegą robimy jako takie tricki na stalowych góralach. Zapraszam do oglądania i komentowania tutaj bądz na forum ze stronki. Filmik z trickami nazywa się TwenyOne, na pozostałych nie ma tricków. fajowe;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provoke Napisano 11 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 szybki komentarz film praktycznie ciekawy w pewnien sposob zrobil sie dopiero od 3:20 i tam byly jako takie (ale od czegos trzba zacząć) szczerze dopracowac bunnego i gra, a i muzyczke troszke ciekawsza mogliscie dac podro i powodzenia P.S. sorry z taki koment ale jestem szczery i nie obrazajcie sie na mnie odrazu ,a reszta filmow niezla :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 11 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Powiem szczerze, że najbardziej podobał mi się blok reklamowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provoke Napisano 11 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 no niezle ale policja tez dobra gdyby lepsza jakosc filmiku i obrobka bylo by cacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h0lek Napisano 12 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 sorry z taki koment ale jestem szczery i nie obrazajcie sie na mnie odrazu ,a reszta filmow niezla :twisted: Spoko, my nie z tych. Po to dałem filmiki szerszej publiczności, żeby słuchać ich krytyki, która najlepiej mobilizuje ^^ P.S. :022: hehe Aha i filmików będzie coraz więcej, bo tak naprawdę mamy ich więcej, ale zmieniliśmy stronkę i muszę je wszystkie zamieszczać od nowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provoke Napisano 13 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 P.S. :022: hehe o ty ale nie powaznie to powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brusu Napisano 13 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 spoko filmik amatorski ale niezły:] mozna było rozwinąc watek podrywu na rower GJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provoke Napisano 13 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 watpie zeby to był podryw na rower to raczej byly po prostu przechodzące koleżanki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h0lek Napisano 14 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Przysięgam, że ich nie znamy ^^ Po prostu kolega wyczół dobry moment na to żeby kręcić Aha i jest już kolejny "rowerowy filmik" Tylko, że kolejność dodawania jest odwrotna. Film-Hit jest tak naprawdę starszy od TwenyOne. Zapraszam do komenowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provoke Napisano 17 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 no klasa teaz cos bylo ale o co chodzilo z tym traktorem na zakonczenie pokazaliscie ze na wiosce mieszkacie "Pokemon" wymiata nice nice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h0lek Napisano 18 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 ale o co chodzilo z tym traktorem na zakonczenie pokazaliscie ze na wiosce mieszkacie Jest takie mądre przysłowie: Jeden traktor z miasta wioski nie robi :wink: Przysłowie to powstało przed chwilą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provoke Napisano 21 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 no to powiedz ylko jakie to jest miasto to sie okarze czy wioska czy nie ale nadal nie kapuje o co chodzilo z tym traktorem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h0lek Napisano 21 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 "Świebodzice, miasto w województwie dolnośląskim, nad Pełcznicą, ... 24,7 tys. mieszkańców (1998)." To było co nie co o mieście, a traktor dałem bez szczególnego powodu, tak samo jak typka mówiącego PO-KE-MON. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provoke Napisano 22 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 no spoko ale miasta itak nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h0lek Napisano 31 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Dodałem kolejne 2 filmy. Zapraszam do oglądania (Nie są rowerowe, ale może ktoś chce zobaczyć ^^). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provoke Napisano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 pocisk filmy mimo ze nie rowerowe zycie lepsze pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał 1991 Napisano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 drodzy koledzy po fachu nie dostrzegacie zalet wsi do jazdy na rowerze. powiedzcie mi w jakim mieście jest tyle miejsca do robienia hop co na wsi. naturalne hopy, zjazdy. Tylko brać łopatę, grabie i wio!!!. a co do filmiku to... . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provoke Napisano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 oczywiście że w Bydgoszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Virus_88 Napisano 8 Września 2006 Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Spoczko na poczatek jest niezle ale w przyszlosci powinniscie sie przestawic na jakies lepsze rowerki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h0lek Napisano 28 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 28 Września 2006 O właśnie, mam zamiar sobie kupić streetówkę jak tylko uzbieram kasę co powinno mi zejść akurat do wakacji, a kolega z filmików(zibo) chyba kupi trialówkę. Myslałem, że jestem za stary, ale mam 16 lat rocznikowo, a poznałem niedawno 18 latka który dopiero co sobie kupił triala, więc się przekonałem... Street chyba będzie w sam raz dola kogoś takiego jak ja co nie? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.