kiler8875 Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Witam mam kask kellys score ( biało-czarny ) I za nic w świecie nie wiem jak regulawać wysokość z tyłu. Tyle razy próbowałem ale nic z tego, pomóżcie :/ Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzx Napisano 24 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Mam ten sam kask ale moim zdaniem on nie posiada tej regulacji - chociaż ten mechanizm wygląda jakby można w nim zmieniać wysokość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiler8875 Napisano 25 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 No właśnie tak wygląda, ale w internecie na opisu tego kasku pisze ,, regulowany obwód głowy i wysokość dzięki nowemu systemowy regulacji.... ,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzx Napisano 25 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Jeśli się da to chyba trzeba najpierw rozczepić tego nita... Ale ja nie będę ryzykował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.