MokryxD Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Cześć, Mam problem z poprawnym zamocowaniem przewodu hamulcowego i kabla od licznika w Minute. Pochwalcie się, jak macie to rozwiązane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Ja w Skarebie mam wokół główki i od tyłu w jednym punkcie złapane zipem do podkowy. O nic przewód nie wali, nie przeszkadza. Fota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 19 Listopada 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Ja identycznie puszczałem w Splice'u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrOetker Napisano 20 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Zarówno kabel jak i przewód w R7 mam puszczony z tyłu podkowy (i przymocowane zipem) i po ladze na dół. na lewej ladze mam jeszcze mały 'uchwyt' żeby dodatkowo przymocować przewód. Działa bardzo dobrze, o nic nie wadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi