osis25 Napisano 10 Listopada 2014 Napisano 10 Listopada 2014 Hejka wszystkim Napiszę krótko i na temat. Szukam nowego roweru, (przesiadka z giant terrago V) na coś znacznie lepszego. Co najważniejsze wzrost 175 do kroku około 80cm waga około 100kg Rower będzie używany 95% na szosie (dojazd do pracy około 15km w jedną stronę) wycieczki itp itd od czasu do czasu w las żadne ekstremalne wyścigi górskie zastanawiam się nad kołami 29cali. Rower ma być w miarę lekki, dość szybki, wygodny i na pewno nie czarny ! Cena do max 3000-3500zł (nowy) Co możecie ciekawego, sprawdzonego polecić ? Bardzo zależy mi na fachowych wypowiedziach, wydanie 3500zł to dość sporo a nie chcę żałować. Dziękuję i pozdrawiam P.S. Martwi mnie jedna sprawa limit wagi max 110kg ja ważę około 100 + czasem fotelik z dzieckiem jakiś bagaż i nic nie wyszło blada może być.
Mod Team Puklus Napisano 10 Listopada 2014 Mod Team Napisano 10 Listopada 2014 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.