nojn Napisano 9 Listopada 2014 Napisano 9 Listopada 2014 witam zamieszczam ten temat w dziale Amortyzatory rowerowe przód/tył a nie w dziale ''gielda rowerowa'' , ponieważ potrzebuję waszej fachowej rady. Nie interesuję się ani rowerami ani osprzętem, dlatego proszę o proste konkretne odpowiedzi za które z góry dziękuje. Parę dni temu byłem w Niemczech i kolega jako dług wdzięczności dał mi kilka ''części'' rowerowych z likwidowanego w Niemczech sklepu . Jedną z takich części a bardziej podzespołów jest: AMORTYZATOR - RST 400 FABRYCZNIE NOWA Moje pytanie brzmi. 1. ILE +/- ZŁOTYCH MOGE ZA TO wziąć np. na allegro (bo mi nie potrzebna to bym sprzedał) 2. CZY JEST TO JAKIŚ MARKOWY , DOBRY SPRZĘT ? linki do zdjęć; http://zapodaj.net/2af8544526d99.jpg.html Cytuj
Mod Team Puklus Napisano 26 Listopada 2014 Mod Team Napisano 26 Listopada 2014 To sprzęt z przed co najmniej 10 lat ... może za ok 100zł za sztukę jak nowe. Cytuj
Poochaty Napisano 26 Listopada 2014 Napisano 26 Listopada 2014 Z odkręcanym boosterem pod canti to chyba z przed 15 lat... To już ciekawostka ornitologiczna. Może znajdziesz chętnych wśród ludzi bawiących się w retrobike, ale oni raczej sprzętów z wyższej półki szukają, a to jest półka dolna. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi