Rafał Napisano 11 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Witam, mam zamiar wymienić przerzutkę na TAKĄ i zastanawiam się czy nie będzie problemu z zamontowaniem. przerzutka down swing, a w moim kelly'sie są śrubki do montażu bidonu w tym miejscu. Jeśli ktoś już taką montował to będę wdzięczny za odpowiedź. aktualna altus montowana pod suport rozlatuje się po 3 miesiącach używania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XC_Wojt Napisano 11 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Nie powinno byc absolutnie żadnego problemu. Wkońcu projektanci tej przerzutki przewidzieli to ze obejma bedzie pod koszykiem na bidon :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Napisano 11 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 obejma na 100% nie będzie pod koszykiem, zastanawiam się tylko czy uda się ją zamontować między śrubkami czy może wypadnie na dolnej śrubce... wtedy nic nie wyszło :/ czy jest ktokolwiek kto ma taką ramę kelly'sa i przerzutkę down swing?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 11 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Wydaje mi sie ,ze nie powinno byc problemu ,kolega ma taka sama przerzutke jak proponujesz,ale ramke ma Authora (solution sx '04) Ja mam taka ramke jak on tylko '05 przerzutka tez LX tylko Top i tu nie ma mowy o wejsciu na miejsce na bidon. Wiec moze taka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Napisano 12 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 koniecznie down swing, top za długo by u mnie nie pociągnęła ;] a u tego kolegi LX jest zamontowany między śrubkami czy na dolnej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.