MokryxD Napisano 9 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Cześć, Mam na sprzedaż widelec jak w tytule. http://olx.pl/oferta/sr-suntour-axon-26-lor-CID767-ID7KxW3.html Dla forumowiczów przy wpłacie na konto wysyłka kurierem GRATIS W razie pytań służę pomocą przez PW lub kontakt OLX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 11 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Cena do negocjacji, zależy mi na szybkiej sprzedaży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 13 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Nikt nic? Rozważę każdą propozycję cenową, w granicach rozsądku oczywiście. Dodatkowo dorzucam uszczelkę tłoka komory powietrznej. Zakupiłem już w celu zimowego serwisu, ale niestety nie doczekał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 17 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Dla forumowiczów 575zł. Szkoda, żeby tak dobry widelec stał oparty o ścianę i się kurzył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 22 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 UP Cena do negocjacji. Widelec można objerzeć we Wrocławiu lub Oleśnicy. Przy odbiorze osobistym możliwy upust. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123pla Napisano 23 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Brak odzewu to pewnie efekt zaporowej ceny. Dla przykladu : http://allegro.pl/suntour-axon-100mm-qr9mm-manetka-blokady-1765g-i4754707027.html Można dopłacić za pewny sprzęt ale w granicach rozsądku ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 23 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 To jest stary model. Mój ma lepszy tłumik, lżejszą konstrukcję i porawioną sztywność. Wg mnie cene jest adekwatna do sprzętu. Za 200zł go nie sprzedam, bo tyle jest wart XCR po 2 miesiącach użytkowaniu. Tutaj jest sprzęt z najwyższej półki 26. Praca Axona 2012, a tego 2008 jest nieporównywalna. Zupełnie inna liga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 25 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Oddam przy odbiorze osobistym za 550 biletów NBP. Możliwa wysyłka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 1 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Oddam za 520zł. Mogę zrobić serwis przed wysyłką na życzenie kupującego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 7 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 500zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 8 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Jako, że zainteresowanie marne. Możliwa zamiana za ramę o podobnej wartości. 26 koło, 18-19cali, maratończyk, waga poniżej 1800g Najchętniej nowy Peak 2014 (ew moja dopłata) lub ramy podobnego segmentu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 2 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 480zł. Proponować, rozważę każdą propozycję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 4 Stycznia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.