Karol Napisano 8 Stycznia 2005 Napisano 8 Stycznia 2005 Escup - takie głosowanie kibiców :wink: Za tydzień BVB gra z CSKA i chcemy powalczyc wystarczy co 11min kliknąc na kropke, przepisać kod zabezpieczający i już To tak przy okazji jak się na kompie siedzi Jakby ktoś był zainteresowany pomocą to niech da znać na PW (gg mi nie działa :| ) a wyjaśnie jak się zarejestrować itp
KAZUMI Napisano 8 Stycznia 2005 Napisano 8 Stycznia 2005 Tuńczyk jest the best :wink: zwłaszcza z majonezem, solą i czosnkiem troche wtedy jedzie z gęby ale przynajmniej zdrowo 8)
Mod Team Lookas 46 Napisano 8 Stycznia 2005 Mod Team Napisano 8 Stycznia 2005 fuu nie nawidze czosnku bleee ale pieczywo czosnkowe takie np jak maja w pizza hut to jak najbardziej :mrgreen: a co do rybek to powiem wam jedno rekin i wszystkie inne sie chowaja bylem w kolobrzegu w wakacje i szamalem rekina 8) nie ma smaczniejszej ryby
KAZUMI Napisano 9 Stycznia 2005 Napisano 9 Stycznia 2005 Tak naprawde to niebył rekin bo gdzie rekina znjdziesz w Kołobrzegu :wink: Tak naprawde tył to stary gumiak dobrze przyprawiony :mrgreen: Ciesze się że Ci smakował 8)
Mod Team Lookas 46 Napisano 9 Stycznia 2005 Mod Team Napisano 9 Stycznia 2005 Kazumi, a wiesz skad twoj tunczyk :lol: 8)
Bizon Napisano 10 Stycznia 2005 Napisano 10 Stycznia 2005 mi smakuje strasznie buleczka na t omaselko miodzik i ser żółty gouda do tego cieple mleczko mniaaaaaaaam To samo tylko bez miodzika
jelen Napisano 13 Stycznia 2005 Autor Napisano 13 Stycznia 2005 a sprubój z miodzikiem ale ten taki scity w sensie juz z cukszony noooooo wieci o co mi chodzi
KAZUMI Napisano 13 Stycznia 2005 Napisano 13 Stycznia 2005 Polecam pieczarki w jajku z piepeszem (zmielonym), solą i optoczone w bułeczce tartej. Coś takiego kąłdziemy do podsamarzenia w masełku na patelni aż sie zarumieni i przewracamy na drugą strone Normalnie palce lizać 8)
skrzynia Napisano 13 Stycznia 2005 Napisano 13 Stycznia 2005 Polecam pieczarki w jajku z piepeszem (zmielonym), solą i optoczone w bułeczce tartej. Coś takiego kąłdziemy do podsamarzenia w masełku na patelni aż sie zarumieni i przewracamy na drugą strone Normalnie palce lizać 8) Trzeba będzie "sprawdzić" :lol: PS. Kazumi - nie, żebym się czepiał, ale znajomością ortografii nie grzeszysz :wink:
jelen Napisano 13 Stycznia 2005 Autor Napisano 13 Stycznia 2005 o KAZUMI ja to znaju to jes zaje*&**aju ooooooo
KAZUMI Napisano 13 Stycznia 2005 Napisano 13 Stycznia 2005 Skarzynie jak juz kiedyś gdzies na forum pisałem to Matka Natura mnie obderzyła 3 dys :twisted: Staram sie nad tym pracować ale jest cięszko 8)
Bizon Napisano 14 Stycznia 2005 Napisano 14 Stycznia 2005 Kazumi to pisz po japonsku może lżej będzie
SQN Napisano 14 Stycznia 2005 Napisano 14 Stycznia 2005 Nie czepjajcie sie nauczyciele robią gorsze bledy
jelen Napisano 14 Stycznia 2005 Autor Napisano 14 Stycznia 2005 ja tez jestem dys ale podwojny (dys)leksji nie mam
jelen Napisano 14 Stycznia 2005 Autor Napisano 14 Stycznia 2005 RACJA ! ja jestem dys graf i dys ortograf a dzis wcinam ryz z jogortem boskie
thomash Napisano 14 Stycznia 2005 Napisano 14 Stycznia 2005 Jeleń strzeż się Alvarena, zaraz będzie cie ścigał za 3 posty pod rząd :twisted: :wink:
jelen Napisano 14 Stycznia 2005 Autor Napisano 14 Stycznia 2005 ja pierdziele napisalem jednehgo posta (tego pierwszegi i zamiast postingu mi sie pojawilo jakis blad, wcisnolem odswierz i znowu blad napisalem co sie stalo w topicu bugi, i na stronieglownej bylo ze ostatni post byl SQNa;/ no to napisalem jeszcze rtaz..... moze mi ktos usunac 2 pirwsze posty ?
KAZUMI Napisano 14 Stycznia 2005 Napisano 14 Stycznia 2005 Bizon: Kazumi to pisz po japonsku może lżej będzie :wink: Znam kilka słów ale i znam tekst na podrywanie lasek Kirei desu to totemu ki-ni iru :!: co ocznacza ze jesteś bardzo ładna i bardzo mi sie podobasz :mrgreen: (Bizon to nie do Ciebie 8)
Bizon Napisano 14 Stycznia 2005 Napisano 14 Stycznia 2005 Dzięki ,że powiedziałeś ze to nie do mnie hehehe Ide zaraz poderwać jakąś kobitke na ten tekst zobaczym jego skuteczność :mrgreen:
jelen Napisano 14 Stycznia 2005 Autor Napisano 14 Stycznia 2005 tylko zeby tego nie odebrala jako pewna propozycje bo mozesz oberwac po pycholq i znowu OT jak cholera ;/
Chamster Napisano 3 Lutego 2005 Napisano 3 Lutego 2005 Egen Offtopic... No to ja powiem że ostatnio wzieło mnie na kuchnie meksykańską, i nawet sporo potraw już zrobiłem, ale ostatnio uganiam się za odpowiedznią mąką kukurydzianą na prawdziwą meksykańską tortille :mrgreen:
KAZUMI Napisano 4 Lutego 2005 Napisano 4 Lutego 2005 Z meksykańskiego żarcia to ja lubie Piniate a raczej jej zawartość 8)
jurasek Napisano 16 Marca 2005 Napisano 16 Marca 2005 fuu nie nawidze czosnku bleee ale pieczywo czosnkowe takie np jak maja w pizza hut to jak najbardziej :mrgreen: a co do rybek to powiem wam jedno rekin i wszystkie inne sie chowaja bylem w kolobrzegu w wakacje i szamalem rekina he,he jako elektryk chodzę czasami po zapleczach smażalni dalej nic nie powiem. niestety lokalny patriotyzm i też nie chciał bym urazić uczciwych. kiedy chce mi sie rybkę to jade do portu raniutko i nie z szopy tylko z kutra rekiny ośmiornice krewetki i inne "ekskluzywne frutti di mare" tak samo smakują w kołobrzegu jak i w cieszynie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.