Skocz do zawartości

[kuchnia] Najlepsze przepisy na dania forumowiczów

jelen

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Escup - takie głosowanie kibiców :wink: Za tydzień BVB gra z CSKA i chcemy powalczyc :D wystarczy co 11min kliknąc na kropke, przepisać kod zabezpieczający i już :D To tak przy okazji jak się na kompie siedzi :) Jakby ktoś był zainteresowany pomocą to niech da znać na PW (gg mi nie działa :| ) a wyjaśnie jak się zarejestrować itp :)
  • Mod Team
Napisano

fuu nie nawidze czosnku bleee

ale pieczywo czosnkowe takie np jak maja w pizza hut to jak najbardziej :mrgreen:

a co do rybek to powiem wam jedno rekin i wszystkie inne sie chowaja bylem w kolobrzegu w wakacje i szamalem rekina 8) nie ma smaczniejszej ryby

Napisano

Tak naprawde to niebył rekin bo gdzie rekina znjdziesz w Kołobrzegu :wink: Tak naprawde tył to stary gumiak dobrze przyprawiony :mrgreen: Ciesze się że Ci smakował 8)

Napisano

Polecam pieczarki w jajku z piepeszem (zmielonym), solą i optoczone w bułeczce tartej. Coś takiego kąłdziemy do podsamarzenia w masełku na patelni aż sie zarumieni i przewracamy na drugą strone :) Normalnie palce lizać 8)

Napisano
Polecam pieczarki w jajku z piepeszem (zmielonym), solą i optoczone w bułeczce tartej. Coś takiego kąłdziemy do podsamarzenia w masełku na patelni aż sie zarumieni i przewracamy na drugą strone :)  Normalnie palce lizać 8)

Trzeba będzie "sprawdzić" :lol:

PS. Kazumi - nie, żebym się czepiał, ale znajomością ortografii nie grzeszysz :wink:

Napisano

ja pierdziele napisalem jednehgo posta (tego pierwszegi i zamiast postingu mi sie pojawilo jakis blad, wcisnolem odswierz i znowu blad

napisalem co sie stalo w topicu bugi, i na stronieglownej bylo ze ostatni post byl SQNa;/ no to napisalem jeszcze rtaz..... moze mi ktos usunac 2 pirwsze posty ?

Napisano

Bizon:

Kazumi to pisz po japonsku może lżej będzie  :wink:

Znam kilka słów ale i znam tekst na podrywanie lasek :) Kirei desu to totemu ki-ni iru :!: co ocznacza ze jesteś bardzo ładna i bardzo mi sie podobasz :mrgreen: (Bizon to nie do Ciebie 8)

• 3 tygodnie później...
Napisano

Egen Offtopic... No to ja powiem że ostatnio wzieło mnie na kuchnie meksykańską, i nawet sporo potraw już zrobiłem, ale ostatnio uganiam się za odpowiedznią mąką kukurydzianą na prawdziwą meksykańską tortille :mrgreen:

• 1 miesiąc temu...
Napisano
fuu nie nawidze czosnku bleee

ale pieczywo czosnkowe takie np jak maja w pizza hut to jak najbardziej :mrgreen:

a co do rybek to powiem wam jedno rekin i wszystkie inne sie chowaja bylem w kolobrzegu w wakacje i szamalem rekina

he,he jako elektryk chodzę czasami po zapleczach smażalni dalej nic nie powiem.

niestety lokalny patriotyzm i też nie chciał bym urazić uczciwych. kiedy chce mi sie rybkę to jade do portu raniutko i nie z szopy tylko z kutra

rekiny ośmiornice krewetki i inne "ekskluzywne frutti di mare" tak samo smakują w kołobrzegu jak i w cieszynie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...