IreuN Napisano 28 Maja 2015 Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 A ja znam, dwa razy klikasz na mapie i wybierasz zablokuj, poza tym warto wybrać żeby obracalo mapę, nie pamiętam jak się ta opcja nazywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maad11 Napisano 28 Maja 2015 Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 @up Zablokowanie mapy w IPbike nie spowoduje, ze program zacznie działać jak nawigacja rowerowa, prawda? Będzie tylko przesuwana razem ze zmianą pozycji (nasza pozycja w centrum). Czyli, tak jak pisałem wyżej - trzeba śledzić wgraną ścieżkę i samemu przewidywać manewry. Jeżeli się mylę, to proszę o wskazówki - chętnie skorzystam. Funkcja obracania mapy to zamiennie: "Auto obracanie / Północ na górze" dostępne w menu po dwuklliku mapy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IreuN Napisano 29 Maja 2015 Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Tak, tu masz rację, nawigację posiadają za to aplikacje: Locus oraz BikeComputer (Chyba tylko "Pro"). Nie wiem tylko, czy potrafią prowadzić po pliku .gpx czy przeliczają trasę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.