Damianek80 Napisano 9 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Co myslicie zeby stworzyc na Endomondo grupe "Dolnoslaski bike team" z racji tego ze wiekszosc z was uzywa endo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sportingus1 Napisano 17 Marca 2015 Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 (edytowane) Witam jestem za prosze o info jezeli cos takiego zostanie stworzone dziekuje Łukasz z Głogowa 67-200 Edytowane 17 Marca 2015 przez sportingus1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1987cinek Napisano 17 Marca 2015 Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Popieram. Może być Endo albo Strava Również Głogów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sportingus1 Napisano 18 Marca 2015 Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 O to super wkoncu ktos na forum z glogowa ja na razie trenuje kondycje ale moze jakies rady itd mozesz dac . Jestem, na etapie kupna oswietlenia stroju itd . pozdrawiam Łukasz z Głogowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1987cinek Napisano 18 Marca 2015 Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 (edytowane) O to super wkoncu ktos na forum z glogowa ja na razie trenuje kondycje ale moze jakies rady itd mozesz dac . Jestem, na etapie kupna oswietlenia stroju itd . pozdrawiam Łukasz z Głogowa Trzeba jeździź, jeździć a potem jeszcze jeździć Polecam pozwiedzać trasę w Obiszowie Edytowane 18 Marca 2015 przez cinek1987cinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sportingus1 Napisano 19 Marca 2015 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Trzeba jeździź, jeździć a potem jeszcze jeździć Polecam pozwiedzać trasę w Obiszowie Nabiore formy to moze wspolny wypad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianek80 Napisano 25 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Widze że pomył się spodobał więc, ruszymy z tym lada dzień , ja ogólnie korzystam z stravy ale wiem po znajomych że głównie to strava i endo mają największe branie więc na dniach pozakładam tam grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sportingus1 Napisano 27 Marca 2015 Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 daj znac jak zalozysz grupe to sie dopisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianek80 Napisano 27 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Dobra tak jak mowilem grupy zostaly utworzone na endomondo i stravie STRAVA - https://www.strava.com/clubs/130522 ENDOMONDO - https://www.endomondo.com/teams/21230747 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1987cinek Napisano 27 Marca 2015 Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Popieram i dołączam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianek80 Napisano 27 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Super , dolączajcie i tak myśle jeżeli zbierze się jakaś cześć ludzi to można pomyśleć nad jakimiś strojami , i jeżeli byłby ktoś chętny do założenia fanpagu na Facebooku to proszę o wyrażenie chęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sportingus1 Napisano 31 Marca 2015 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 jak na komorce mozna dodac sie do klubu waszego (endomodo) prosze o instrukcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianek80 Napisano 31 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 ######ngus1 a dokładnie co masz na myśli ? Strone w przeglądarce czy aplikacje androida bo jeżeli to drugie to producent nie dał opcji dodania do klubów a jeżeli przeglądarke to w taki sam sposb co i przez komputer czyli klikasz w odnośnik wyżej i się logujesz oraz klikasz w dołącz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi