hitmanag Napisano 8 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Witam, jako, ze jestem nowy na tym forum mam pytanie: Otóż po napisaniu kolejnego postu do licznika postów nie są dodawane same posty. Dajmy na to po napisaniu przy liczbie (w statusie profilu)6, powinno po kolejnej wiadomości pojawić się 7 itd. Ktoś może pomóc? Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 8 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Być może w niektórych działach licznik się nie nabija. Może też być tak, że przeliczane są co jakiś czas, a nie na bieżąco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hitmanag Napisano 8 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 A kojarzysz, które to działy? Po zamieszczeniu tego wpisu nabiło od razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 8 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Nie kojarzę. Poza tym, czy ten licznik aż tak istotny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hitmanag Napisano 8 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Ciekawi mnie to. Na innych forach, niekoniecznie rowerowych to działa i chciałem zapytać od czego to jest na tym zależne. Poza tym, kto pyta, nie błądzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 9 Listopada 2014 Root Admin Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 rzeliczane są co jakiś czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hitmanag Napisano 9 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Wygląda na to, że posty sa nabijane jednak od razu. Ale nie we wszytskich działach.(Z tego co widze to na pewno dział giełda) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hitmanag Napisano 18 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Uważam mimo wszystko, że moja teza była prawidłowa. Posty nie naliczają się wzgledem czasu. Po prosty w niektórych działach(na bank giełda) nie sumują się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.